pozdravjleni.
turbina mi je začela žvižgati in kliče po novi.
olja sicer še ni spustila ampak se nočem igrat s tem...
avto je letnik 2003 160km realnih in še original turbina,...
kakšne maste kaj nasvete in izkušnje s tem ter koliko me bo stalo popravilo.
ali poznate kakšnega k to rihta pa da dobro zrihta???
lp
turbina 1.9 dci 88kw
je sigurno za zamenjat?
men oz. bratrancu (prejšni lastnik) je sicer spustila na nekje 140k km. res pa je da so renojeve turbine oz. vsaj na meganih malo bolj glasne. tako da se splača mogoče samo dat pregledat.
če bo za zamenjat, ti bojo vrjetno tvojo dol odšraufal pa dal drugo obnovljeno gor. cene so pa tam nekje 500-600 za turbino + delo. opcija je pa tut nova turbina, sam to se pa pomoje ne splača, ker pri obnovljeni baje ostane isto samo ohišje. cene novih pa ne vem, tam okol jurja pomoje (na pamet)
lp drejc
men oz. bratrancu (prejšni lastnik) je sicer spustila na nekje 140k km. res pa je da so renojeve turbine oz. vsaj na meganih malo bolj glasne. tako da se splača mogoče samo dat pregledat.
če bo za zamenjat, ti bojo vrjetno tvojo dol odšraufal pa dal drugo obnovljeno gor. cene so pa tam nekje 500-600 za turbino + delo. opcija je pa tut nova turbina, sam to se pa pomoje ne splača, ker pri obnovljeni baje ostane isto samo ohišje. cene novih pa ne vem, tam okol jurja pomoje (na pamet)
lp drejc
Zdravo,
cena nove je pod jurja ampak pazi komu daš zrihtat ker ti nič ne nuca turbina če montaža in zagon nista bp.
Tule maš pa en link do turbin pa se lahko malo pozanimaš:
http://www.kupit.eu/
lp
cena nove je pod jurja ampak pazi komu daš zrihtat ker ti nič ne nuca turbina če montaža in zagon nista bp.
Tule maš pa en link do turbin pa se lahko malo pozanimaš:
http://www.kupit.eu/
lp
Kontaktiraj uporabnika Ridder. Ima dobro ponudbo. Glih včeraj sva govorila o tem 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!