Twingo 2007- Strešno okno se ne gane

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
zogobrc

Re: Twingo 2007- Strešno okno se ne gane

Odgovor Napisal/-a zogobrc »

Neurotico napisal/-a:Problem je sledeč. Danes se peljem proti Kranju in hočem zapreti stešno okno. Ok. Se zapira, pride do konca, mal "poškloca" pa se odpre nazaj. Probam prarkrat vedno isto sranje. Ugasnem motor, prižgem, probam... še vedno ni razlike.
Takoj sem se napotil na remont servis kranj in razložil nastalo situacijo. In tako se serviser začne igrat (odpira, zapira, itd. itd) Pravi da danes ne bo možno tega popravit, da pa naj se oglasim pač en dan naslednji teden dopoldne. Sem ga prosil če bi ga lahko spravila vsaj v takšno pozicijo da je okno zaprto in da tesni, ... ok to mu uspe s pomočjo varovalk. Nato je še nekaj sprobal in vse skupaj počaka... pravi da mora motorček mal počakat, češ da je "zmatran" in da naj bi se kmalu spet opomogel. Pravi mi da naj po istem postopku sam zaprem okno doma. Evo ti ga,... ne dela nič!!!! Pa jebela, vikend je tu pa še dež je napovedan jaz pa z odprtim strešnim oknom.

Kakšne ideje, rešitve, ali podobni primeri da bi se vsaj približno lahko ozrl po tem koliko me bo stalo popravilo, oz kaj je sploh narobe.

P.S. Se opravičujem ker je vse skupaj bolj po kavbojsko napisano ampak sem z živci čisto pri koncu in zato je temu tako¨! :cry:
Tist tvoj kavbojski serviser je zmatran....... :D :D
učitno ti je še bol zjebu kot si prejt imel :roll: :roll:
Odgovori