Skakanje kazalca za temperaturo
Pozdravljeni,
imam laguno II 1,9Dci, ki je do sedaj delala odlično sedaj pa se pri vožnji v klanec dviga temperatura in ne pade če ne popustim pedala za plin. Potem počasi začne padati temperatura. Bil sem pri mehaniku in zamenjal mi je termostat, senzor, hladilno tekočino, vendar avto pri prostem dela ok.
upam, da mi lahko kako pomagate.
hvala
imam laguno II 1,9Dci, ki je do sedaj delala odlično sedaj pa se pri vožnji v klanec dviga temperatura in ne pade če ne popustim pedala za plin. Potem počasi začne padati temperatura. Bil sem pri mehaniku in zamenjal mi je termostat, senzor, hladilno tekočino, vendar avto pri prostem dela ok.
upam, da mi lahko kako pomagate.
hvala
Kaj takoj ko spustiš plin pade al kaj?
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Če se pa v dolino spuščaš pod minimalnimi obrati pade pod delovno temp.?
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Problem imaš v ventilatorju. Verjetno je dvostopenjski pa druga stopnja ne dela, ali pa ventilator sploh ne dela.
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Enigma je rešena , tesnilo na glavi je fuč.
hvala, vsem za pomoč
hvala, vsem za pomoč
Pozdravljeni
V koliko vam uhaja kopresija v hladilni sistem se le ta pregreva vendar ni opaziti motornega olja, ker pa pač tam ni. Tesnilo glave lahko odpove na več načinov in tudi temu primerno se pokaže napaka.
Me pa čudi, da se ni videlo da je v hladilnem sistemu pritisk ali pa vsaj mehurčkov.
Lep pozdrav
V koliko vam uhaja kopresija v hladilni sistem se le ta pregreva vendar ni opaziti motornega olja, ker pa pač tam ni. Tesnilo glave lahko odpove na več načinov in tudi temu primerno se pokaže napaka.
Me pa čudi, da se ni videlo da je v hladilnem sistemu pritisk ali pa vsaj mehurčkov.
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;