Pozdravljeni
Imam en problem. Danes ko sem želel vžgati avto začela utripak rdeča lučka na armaturki in avto ni vžgal. Dal sem rezervni kluč in avto je takoj vžga ( ni utripala lučka). Danes sem probal stari kluč probat če je res čist crknal in je isto utripala lučka. Potem sem probal spet delujoči( rezervi kluč) in avto ni več vžgal ( benz pumpa ne zalaufa avto pa hoče zalaufat + lučka na armaturki ne utripa). Zakaj zdaj avto ne vžge prej pa je?
Gre za motor 1.4 16V
Clio 2 ne vžge ( ključ nagaja)
Pomoje je res to da sem probal 6x stari ključ pa da je v blokado vrglo benz pumpo. Sam zakaj je začel tale ključ nagajat ko sem ga uporabljal par let ( res da je velikrat ključ padel dol, baterija ni bila že par let menjana).
No avto je zdaj zalaufal.
Brisanje napak s testerjem in avto vžgal v prvo.
Zaznal je samo napako kontrola hitrosti Cruise ( na TEXA tester), kakšne druge napake ni zaznal.
Ali se je varno zdaj vozit okrog z rezervnim ključu ko avto takoj vžge na njega?
No avto je zdaj zalaufal.
Brisanje napak s testerjem in avto vžgal v prvo.
Zaznal je samo napako kontrola hitrosti Cruise ( na TEXA tester), kakšne druge napake ni zaznal.
Ali se je varno zdaj vozit okrog z rezervnim ključu ko avto takoj vžge na njega?