Megane II ne vžge
Megane II ne vžge
Stvar je sledeča: ko vstavim kartico, stisnem sklopko in pritisnem start gumb, se na armaturi vse prižge (isto kot kadar auto užge), avto pa ne zalaufa. Včasih to lahko večkrat ponovim, dokler kar naenkrat ne užge.
Gre pa za megane II letnik '03
Kakšne ideje?
Gre pa za megane II letnik '03
Kakšne ideje?
Renault Megane II 1.6 16v - nič več
Renault Megane grandtour III 1.5 dci GT line
Akumulator je dober? Včasih če je nizka napetost, sploh ne zavrti. Poglej tudi kleme če so dobro pritrjene.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Akumulator je star eno leto. Pa si mislm da če bi biu akumulator pol tud po 50 poskusih nebi užgau. Tko ga pa kr enkrat prime pa kresne k da neb blo nič... Učeri po 5 poskusih, 14 dni nazaj pa po 15minutah...
Bomo pogledal najprej to tipalo na vztrajniku, če pa to ne bo to sm pa tud slišou da je mogoče stikalo na sklopki.
Bomo pogledal najprej to tipalo na vztrajniku, če pa to ne bo to sm pa tud slišou da je mogoče stikalo na sklopki.
Samo napisal sem možno opcijo ker vem, da če napetost prenizko ne bo sploh zavrtel. Pri slabih akumulatorjih pa napetost zna nihat, tako da včasih vžge včasih ne. Verjetno je pa res problem v senzorju. To pa lahko probaš tudi tako, da ga daš v recimo 4. prestavo, porineš naprej toliko da "preskoči" motor in probaš še enkrat. Če zalaufa je problem pri senzorju. Malo pošpricaj tudi kontakte senzorja.
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Sej pri renoju je kontaktsprej kar nekako v obvezni opremi
Mislim da z akumulatorjem ni težav, ker se je lansko leto, ko mi je crknu, avto drugače obnašal. Pa zdej tud vse lučke normalno zasvetjo in vse, sam motor ne zalaufa.
Bomo zdej po službi se mal zakopal v delo pa bo...
Mislim da z akumulatorjem ni težav, ker se je lansko leto, ko mi je crknu, avto drugače obnašal. Pa zdej tud vse lučke normalno zasvetjo in vse, sam motor ne zalaufa.
Bomo zdej po službi se mal zakopal v delo pa bo...
Sam če bi blo kej s štarterjem narobe verjetno nebi užgau v nobenem primeru. Zdej ga je pa sam treba prost pa zalaufa. Res pa da sm pred par mesci sneu tud štarter zarad menjave izpušnega kolektorja, sam takoj po tistem je blo use ok...
A takrat ko ne zalaufa se sliši štarter al ne?
Meni je pred leti na puntotu ostopila ena lamela na rotorju in je včasih vžgal včasih ga je blo treba pa porint pol je pa spet užigal na štarter.
Če se spomneš časov jugotov in stojenk k so dostkrat s kladivom tolkli po štarterju, da je zaverglal
Jst bi peljal do enega dobrega avtoelektričarja, ki ti bo takoj ugotovil kaj je narobe.
Meni je pred leti na puntotu ostopila ena lamela na rotorju in je včasih vžgal včasih ga je blo treba pa porint pol je pa spet užigal na štarter.
Če se spomneš časov jugotov in stojenk k so dostkrat s kladivom tolkli po štarterju, da je zaverglal
Jst bi peljal do enega dobrega avtoelektričarja, ki ti bo takoj ugotovil kaj je narobe.
Štarterja ni slišat, ker sploh ne reagira. Sliši se samo klik preden se prižgejo vse lučke (kontakt) in štarter sploh ne obrne.
Sam res dvomim, da bi biu štarter, ker v primeru da bi bil fuč verjetno tud po nekaj poskusih nebi užgau. In to brez usacga problema.
Sam res dvomim, da bi biu štarter, ker v primeru da bi bil fuč verjetno tud po nekaj poskusih nebi užgau. In to brez usacga problema.
- R19-racing
- Kraj: koper
Pa ga probaš porinit v brzini ko ne vžge? (toliko da motor "preskoči")
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG