Renault Clio 1.4RT ph3 lahko se zaklene ali kr zbrište jo ;)

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Renault Clio 1.4RT ph3 lahko se zaklene ali kr zbrište jo ;)

Odgovor Napisal/-a wily »

evo še pokažem moj trnuten voz...bil je kupljen pred slabim dvem tednim umes si nisem mogel dovolit da se vozim z terencu okol in je takoj sledilo nižanje clia, ker mi pa tud ni ušeč da je tk tihi sem mu še dal gor "devil" izpuh ter obul sem ga z 15coll jeklenim felgam od clia 16v(rezervne felge) in nataknil gor 195 45 R15 michelin gume. itaq da smo pol še en malce posebni bli, so prišle gor zelene felge..hehe... evo da ne govorim dej preveč, še en malce slik da se lahko vidi :wink:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

za pi*kin dim je placa...ampak nič ne čoha tud polno naložen avto :P
Slika

Slika

mal že spremenil spreden del, luči spredne črne, spreden črn znak umes noter pa zelen ter stranska ogledala črna
Slika

bočne letvice sem še osvežil z črnim bumper sprayom, zdej še sledi spreden in zadne odbijač ter plastični del stranskih speglov.

evo tole sem pa zadnič delal, ker imajo ti clioti bolezen da se lepilo v sprednih luči kr strdi in ne drži več stekla, sem se odločil da jih razdrem umes če poštriham na črn in nazaj skupi z zalepim z silikonu(prozornim) za stekla. sem pa en malce bil umeten..heh...v sprednih luči imajo clioti tako plastiko kao da smernik razprši okol, tisto sem z abdek papirju zaščitil da sem okol lepo poštrihal in pol dal plastiko ven in dal oranžno žarnico da opravlja isto funkcijo.
Slika

tole je pa petek 27ga potepanje z cliom na racelandu... :P

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

sledijo še ene par malnekosti ki se bojo nardile na avtu pol je pa to konec predelovanja...!
Zadnjič spremenil wily, dne 09 Okt 2011, 20:32, skupaj popravljeno 9 krat.
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

Lep. Me spominja na moj bivšega clia :)
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
Blaž
Kraj: Podgora

Odgovor Napisal/-a Blaž »

Eurostyle, lepo lepo. :)
Uporabniški avatar
wily

hvala za pohvale.....juter pride še folija za spredne meglenke, da bo dej rumeno svetel...danes sem še komplet spreden del odbiača z bumpersprayom pošlihtal...juter zaden del, špegli....

Slika

Slika

Slika

Slika

takoj je lepš ko pa tista zbledena plastika.... :wink:
Uporabniški avatar
gaši
Kraj: Šentilj

Odgovor Napisal/-a gaši »

dobro si ga zrihtal, se mi dopade belo-zelena kombinacija ..rumene meglenke bojo bomba ..
Uporabniški avatar
wily

gaši napisal/-a:dobro si ga zrihtal, se mi dopade belo-zelena kombinacija ..rumene meglenke bojo bomba ..
rumene ja...pa 1x se morem spravt spredno havbo mal ratlook-umtnost narest..neki v tem smilu ko si mel twinga naret, če mi bo pa DC bi pa najraj kr celga pošlajfo v ratlook :P
Uporabniški avatar
wily

evo dans pridem do avta zjutri in ka vidim.....čez noč so šli čepe kradit iz avta ko držijo letvice bočne gor....mislim kk so lhka folk taki da ti kradejo dol iz avta....pe enb reku dab bi bil ta čep tk drag in bi se mu splačal tok....tak je pa mislim da 5centu eden :mad: :roll:

Slika

Slika

mislim krneki....dej pa morem jst kupovat zarad enih budal....prav znoru sem zjutri ko sem tole vidu... :evil: :mad: :mad: :mad: :mad:
Uporabniški avatar
Gregc
Kraj: nekje na vrhniki ;)

Odgovor Napisal/-a Gregc »

takim treba prste na roki polomt, vsak prst posebej!
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

jst jih nebi šel kupovat.... milo za žajfo :twisted:
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
wily

Nos napisal/-a:jst jih nebi šel kupovat.... milo za žajfo :twisted:
sam jst nisem tak....kirim nej grem dej jst dol jemat....bo na istem kot jst...edin če najdem une ko so men dol uzel...sam dej je to tešk...bom pa danes celo noč buden...pa letvico bom dal na tla mogoče jih hočjo dans trebnat.... :D :wink:
Uporabniški avatar
jurko
Kraj: Gorenja vas

Odgovor Napisal/-a jurko »

zdj ko si jih lih dol pobrav nared clean look :D
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Uporabniški avatar
wily

jurko napisal/-a:zdj ko si jih lih dol pobrav nared clean look :D
komi čakam... :lol: :lol: lej tak ko je bo ostal....eno stvar nardim da boljš pelat čez poleteje še in je zaklučena predelava na tem avtu...manj ko je gor pa manj ko je stroškev boljš je :wink:
Uporabniški avatar
iceman89
Kraj: Žalec

Odgovor Napisal/-a iceman89 »

wily napisal/-a:
Nos napisal/-a:jst jih nebi šel kupovat.... milo za žajfo :twisted:
sam jst nisem tak....kirim nej grem dej jst dol jemat....bo na istem kot jst...edin če najdem une ko so men dol uzel...sam dej je to tešk...bom pa danes celo noč buden...pa letvico bom dal na tla mogoče jih hočjo dans trebnat.... :D :wink:
men lahk stranske letvice zapleniš! :lol: :lol:
Slika
Uporabniški avatar
boncl
Kraj: Kovor

Odgovor Napisal/-a boncl »

Men jih noben ne more ukrast k sm samo mat črno folijo gor nalepu k ne vem kam sem jih dal :D :D Od ene strani jih najdem originalne od druge pa ne , ne vemče jih nisem še teb takrat dal ko si vozu stran pojma nimam :?
Če ni vsak dan zanimiv pol je brezveze !
Uporabniški avatar
wily

evo danes je števc obrnal na 161000 in poslikat morem še spredaj rumene meglenke....folije nisem dobil sem pa dobil barvo od jera13 transparentno rumeno.....slike še danes pridejo....pride tudi ena nočna :P

Slika

evo sem hiter skoču nardit slike....dober da je blo mal sence...nočna pa še pride... :P

Slika

Slika
Zaklenjeno