Pranje žarometov megane ph2

Debate o vseh Renault Sport modelih (Twingo, Clio, Megane)
Odgovori
igli
Kraj: Zreče

Pranje žarometov megane ph2

Odgovor Napisal/-a igli »

Pozdravljeni, zanima me naslednje, je že kdo od vas vgradil v megana pranje sprenjih žarometov? Zanima me predvsem ce ste uporabili obstoječo posodo za pralno tekočino, ali ste montirali kaksno dodatno? Kako pravilno deluje pranje žarometov.. sočasno z pranjem sprednjega stekla?? Hvala za odgovore!

Lp
Uporabniški avatar
sunko
Kraj: Vodice

Odgovor Napisal/-a sunko »

deluje istočasno z pranjem sprednjega stekla,kaj več pa nevem,pa da gre zelo veliko vode :D
Uporabniški avatar
MasTTer
Kraj: Lendava (MS)

Odgovor Napisal/-a MasTTer »

Pri meganu III ph1 je tako, da se vklopi pranje žarometov, če malo dlje držiš ročko za pranje vetrobranskega stekla. Tam ene 2-3sekundi.

Jaz osebno sem to pranje uporabljal v teh pol letih le 1x, tako da...čisto brez veze, ker ti spere mogoče le sveži prah z stekla ali kako svežo snežno brozgo, če bi se ponoči vozil kam v takem vremenu :)

OP: tvoj megan je prva faza tretje generacije; v prihodnosti sledi facelift, ki bo na ceste popeljal drugo fazo. Megane II ima dve fazi, ki se ju hitro loči po nekaterih zunanjih in notranjih lastnostih. Da ne bo zmede pri poimenovanju.
Megane Coupe 3 RS CUP <-> 2.0 T <-> 2010
Megane Coupe 1, ph2 <-> 1.6 16V <-> 1999 - prodan 2010
igli

MasTTer napisal/-a:
OP: tvoj megan je prva faza tretje generacije; v prihodnosti sledi facelift, ki bo na ceste popeljal drugo fazo. Megane II ima dve fazi, ki se ju hitro loči po nekaterih zunanjih in notranjih lastnostih. Da ne bo zmede pri poimenovanju.
tule te najbol ne zastopim, torej nas megan ni ph2 ? al kaj si mislil?
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Obstaja:
- Megane 1 ph-1 (96-99)
- Megane 1 ph-2 (99-02)
- Megane 2 ph-1 (03- nekje 06 se mi zdi)
- Megane 2 ph-2 (06-09)
- Megane 3 ph-1 (09 dalje)
igli

hvala za tole, torej mam prave podatke o avtu ;D
Odgovori