Katere gume (225/45 R18 95W)

Vse debate v zvezi z Renault Talismani, Lagunami, Megani in Clioti vseh letnikov
Odgovori
Uporabniški avatar
M-XXXX

Katere gume (225/45 R18 95W)

Odgovor Napisal/-a M-XXXX »

Danes mi je na AC raz*ebalo gumo, sicer sem uporabil kit za flikanje, vendar zadeva ni zakrpalo (vse to se mi je zgodilo tik pred tunelom), tako da, ko sem imel naslednjo šanso za ustavit je bla guma že sesekljana, tako da bo treba zdaj menjat obe. Na Malgaju so mi pribil ceno 380€ po KOMADU, tako neumen pa seveda nisem...

Katero gumo priporočate v tem razredu? Dimenzije morajo biti TOČNE take (nič manjše), razen za hitrostni razred predvidevam, da so lahko višje? (Y) razred?
Laguna Coupe GT
Uporabniški avatar
laguna484
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a laguna484 »

Zdravo,

ker ravno iščem gume za darilo sem opazil tvoj post. Za 380€ seveda moraš dobiti dve gumi teh dimenzij. Škoda edino da sedaj devajo proizvajalci gor 45/18 kar gumo precej podraži, poleg tega imaš še 95W. Sam imam gor dunlop in sem zelo zadovoljen tako da ti pošiljam tale link:

http://www.vulkanizerstvo-lasic.si/

Izberi svojo dimenzijo in povprašaj za 95W, ker ga nimajo vse gume. So malo bolj ugodni kot ostali oderuhi aka. Malg3j.

lp
Uporabniški avatar
M-XXXX

Odgovor Napisal/-a M-XXXX »

Hvala za vso pomoč, sem zadevo že rešil. Škoda da nisem malo prej za tegale Lašiča izvedel, no pa vseeno uredu. Vzel sem Michelin Super sport Y razred (300km/h).
Laguna Coupe GT
Uporabniški avatar
laguna484
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a laguna484 »

Se kar splača ja - sploh pri dražjih gumah tako da vsi ki hodite na uradne servise po gume poglejte tale link :wink:
Odgovori