Renault Twingo Wind

Predstavite Vašega Renault-a
tadej0

Renault Twingo Wind

Odgovor Napisal/-a tadej0 »

Evo predstavljam vam twingota ki se uporablja kot drugi avto oziroma ga vozim jaz 8) . Kupli smo ga ta teden od druge lastnice, prevoženih ima realnih 120.000km. Pred nakupom so bili menjani jermeni,bencinska pumpa, diski, pakne,dva amortizerja - torej narejen je bil komplet servis. Od opreme ima el.pomik stekel, el.nastavljiva ogledala, servo, meglenke,platnena streha. Za tako ceno ter za svoja leta je res super ohranjen :) aja,staro vinjeto sem dol spraskal in sem se kar zezal enih 15minut ker se je kr vredu primla gor na steklo(še čisto ta prva); morem pa menjat brisalec ter v planu so še ene alu felne. 13' ali pa 14' to še pa nevem :) pa tablice se bodo tud menjale, ker met LJ tablice v MB je malo ne zdravo sploh za folk ko je včasih umetniško razpoložen pa ti nariše kaki spomin na vrata al pa kaj takega :mrgreen:

aja zdaj se vozi brez radkap, ker meni osebno zgleda boljše :D pridejo boljše slike, včeraj sem ga samo s telefonom na hitro postiskal:)

Slika
Slika

Slika
Slika

Slika

komentarji,predlogi :D ? 8)
Uporabniški avatar
R19-racing
Kraj: koper

Odgovor Napisal/-a R19-racing »

lep lep twingec zgleda kot nov ...
tadej0

smo zelo dolgo iskali taki primerek tak da se je splačalo :D
Uporabniški avatar
oorosh
Moderator
Kraj: Akina

Odgovor Napisal/-a oorosh »

tadej0 napisal/-a:smo zelo dolgo iskali taki primerek tak da se je splačalo :D
Kdor čaka, dočaka pravijo.
Naj vam služi.
pa tablice se bodo tud menjale, ker met LJ tablice v MB je malo ne zdravo sploh za folk ko je včasih umetniško razpoložen pa ti nariše kaki spomin na vrata al pa kaj takega
Iz službenih vozil so že ene dvakrat izginile LJ tablice sredi Maribora, mogoče je imel pa kakšen Ljubljančan domotožje :D
HTWC Dual VVT-i inside

武士道
Uporabniški avatar
gaši
Kraj: Šentilj

Odgovor Napisal/-a gaši »

kdo je reko da ga nebo :P

lep rumenko, naj ti služi :wink:
tadej0

tadej0 napisal/-a:smo zelo dolgo iskali taki primerek tak da se je splačalo :D
Kdor čaka, dočaka pravijo.
Naj vam služi.
gaši napisal/-a:kdo je reko da ga nebo :P

lep rumenko, naj ti služi :wink:
2x Hvala :smt004

Sem pa ravno v fazi nakupa enih feltn, pa ker je na avtu važna funkcionalnost iščem ene lepe 13 col, kaki predlogi? :a2_icon_auto
Uporabniški avatar
gaši

ti že imaš dovoljeno imet gor 14col, kaj ti piše v kartončku?
tadej0

ne še; drugač pa tud če bi mel, iščem 13ke vglavnem :P

ps. drugač pa če se pojavijo za kako fajn ceno izjemne 14ke bi verjetno stisnil še za homologacijo :D
Zadnjič spremenil tadej0, dne 22 Maj 2011, 12:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

vsaj 14" dej gor. bo vsaj zgledalo :)
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
R19-racing
Kraj: koper

Odgovor Napisal/-a R19-racing »

ta ma se steklene prednje luci?letnik.....das 14 gor in na gumas z fleksarco zbrusis dol da so 14 col XD hec ....Na ocetovem ki je letnik 03 ze rumenijo plasticne prednje luci pa stikalo za avtomatski vklop luci ne dela vec,ko das dolge luci se zadnje plus tablica use ugasne....
tadej0

R19-racing napisal/-a:ta ma se steklene prednje luci?letnik.....das 14 gor in na gumas z fleksarco zbrusis dol da so 14 col XD hec ....Na ocetovem ki je letnik 03 ze rumenijo plasticne prednje luci pa stikalo za avtomatski vklop luci ne dela vec,ko das dolge luci se zadnje plus tablica use ugasne....

nevem, pomoje so steklene nisem se še tak poglabljal v to :P Na mojem pa elektrika dela presenetljivo dobro, nisem opazil nobene napake bilokje. za 1x 8)
tadej0

Evo danes je blo lepo vreme pa sem ga prvič malo bolj spucal od zunaj ter od znotraj; torej od zunaj bom avto komplet spoliral v bližnji prihodnosti, tu pa tam je kakšen ris ki bi moral it s poliranjem ven,streha ne pušča niti kapljice; za notranjost pa nimam nobenih pripomb, saj je v odl stanju.
na zadnjem odbijaču je na plastiki na eni strani zgleda na vogalu malo počohano, pa me zanima kak bi to najlažje popravil? bi šlo to zbrusit, skitat ter spet malo zbrusit, plastik primer in špricnit s črno?

aja pa da nebo tak monotono še nekaj slik ki so nastale

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
gaši

hehe, jaz sem enako ko sem dobil platneno streho, kak je blo malo lepo sem že mel odprto streho :P
tadej0

Update: nabavo alu felne, mogoče danes montiram 8)
Uporabniški avatar
gaši

daj kako sliko :)
Odgovori