Meni se je na mojem prejšnjem , se pravi tak motor kot ga imaš ti , zgodilo enako, s tem da je meni nakoncu crknil kompresor, menjan še v garanciji teden dni pred iztekom
Kako si kaj zadovoljen z motorjem? Je še vse vredu z njim?
lp
pa si sigurn da ti plin nikjer ne pušča? ker pri moji laguni je bilo isto, na koncu sem pa hladilnik klime mogu menjat še prej sm pa cel doktorat naredu, hehe.
Je dau dons majster še barvil not in preveru sistem in ni blo nikjer vidit da bi puščal... drug tedn bom pelu na dolgi most v lj baje da se tam s klimami ubadajo pa bojo povedal kakšna je zadeva. Če bo treba še 1x kompresor menjat se raj brez klime vozm.
..:: Renault MEGANE II 1.5 dCi 106KM ph2 2006 ::..
je tale majstr na dolgem mostu tud hudo drag, za menjavo upora za ventilator klime pri opel astri bi mi vzel kar 100 evrov, plus 350 za sam upor in ventilator. jaz osebno grem raje do BEJA in sem bil še vedno zadovoljen...
Čisto nič ne zastopim. Dali ste filati klimo, pri filanju je v zadnji fazi zahtevan vklop kompresorja in preverjanje tlakov, nato preverjanje vpiha na 5-8°C. Kako so vam računali, če niso preverili ali sploh dela. Spet mojstri, ki so dali 2.400€ za avtomatski polnilec in nimajo pojma o delovanju sistema.
reku mi je da če hočem mi lahk plin vn potegne in nebi nč plaču ampak sm mu reku naj pusti. Sej lahko da je samo slab stik na kakem konektorju... bomo vidli mi je pa smešno da je bil menjan kompresor na pooblaščenem servisu pred 50k km in spet zajebava
..:: Renault MEGANE II 1.5 dCi 106KM ph2 2006 ::..
Tudi mene na Meganu 1.5dci l.2007 ročna klima konstantno zalaga s problemi, no razen pozimi ko jo ne rabim.
Enostavno se kompresor ne vklopi. Menjan je bil presostat, uparjalnik, pa plin ven pa noter. Plin ne pušča. Pa dela in ko jo najbol rabiš ne dela več.
Edino kar me tolaži je to, da gredo vsi stroški v garancijo.
Rešitev priklop na računalnik in potem dela samo ne veš koliko časa bo zdržalo.
Zadnji reset je bil opravljen konec aprila za enkrat še hladi.
Vzroka ne najdejo, baje naj bi jo računalnik "preventivno izklopil" ker pobere preveč toka ob zagonu.
Priklopi kopresor direkt na plus. Torej vzam žico in iz aku + daj na + od kompresorja, In če zaskoči (vklopi torej kompresor deela) Če ne je zaribala sklopka. In bo treba menjat kompresor S tem ugotoviš.
Če vidiš da kompresor dela uzam inštrument in preveri če dobi tok na original žici katera pride iz računalnika. Seveda ne pozabi stisnit AC na armaturi
mateichk napisal/-a:in kaj če ne dobi štroma na konektorju? kako pol naprej aja pa zanima me še če se da sklopko posamezno menjat al najbol da kr ceu kompresor menjam
Men je tud šla sklopka na kompresorju, pa mi je reku mehanik da boljš da kr cel kompresor zamenjam.
Sm še v fazi iskanja kje ga najceneje dobit, ker mi je na pooblaščenem renault servisu prbil ceno za originalni kompresor okol 1200€.