Garancijsko popravilo in vprašanje okrog tega

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

Račun je potrdilo o opravljeni storitvi, garancija............................... V vašem slučaju ste strošek razbili na manjše dele, s tem ste skrili prvotno plačilo in avtomatsko izgubili garancijo. Vsaka šola nekaj košta, vas je na žalost veliko.

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
bfranc
Kraj: Dobrepolje/Kompolje

Odgovor Napisal/-a bfranc »

Nekje morajo imeti zabeleženo, da so to turbino nekam vgradili.Naprimer, ti si pripeljal avto k njim in povedal v čem je težava, oni pa so morali izdati delovni nalog za to vozilo in reg. številko.Saj ne morejo skriti dela, ki košta 1800 eur.Na turbinah pa so sigurno kakšne serijske številke al pa se jaz motim.
Uporabniški avatar
LGT

Odgovor Napisal/-a LGT »

Za uveljavitev garancije mora biti predloženo dokazilo v obliki garancijskega lista ali računa, čeprav osebno slednjega ne smatram kot najbolj primernega (pri izdelkih, ne pri storitvah).

Pod črto, extmedo je varčeval na napačnem koncu, zdaj je vse odvisno od dobre volje servisa, ki mu je vgradil turbino.

Drugače sledi pač novi strošek v višini vsaj 700-800 EUR, tokrat s primernim računom za materisl in storitev.

LP
Uporabniški avatar
Bunda

Odgovor Napisal/-a Bunda »

še mogoče bolj črn scenarij...

če si slučajno zahteval to solato z računi pred zamenjavo, bi bilo tudi možno, da bi ti zamenjali tvojo turbino z rabljeno, saj itak ne moreš uveljavljati garancije...
To je samo moje mnenje, kar pa tudi ne pomeni, da ne zaupam pooblaščenim serviserjem (da ne bo pomote).
Uporabniški avatar
joztom
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a joztom »

Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

Odgovori