Živjo!
Imam en problem in se obračam na vse vas na forumu z upanjem, da mi boste znali pomagat.
Ta problem je naslednji. Ze nekaj časa od nakupa avta gledam pod sovoznikovim predalom ˝šop˝ kablov vezanih v nekakšno stikalo(ali nekaj podobnega). Teh kablov je skupaj kar nekaj okrog 5,6. Danes sem mislil pogledat iz kje so se iztaknili. Ampak potem sem bil v stiski s časom in sem pustil za pozneje. Nato je sovoznik zaprl vrata in čudežno se je znašlo stikalo med vrati in se razbilo. Ali kdo ve za kaksne kable gre, cemu sluzijo,kje se da dobiti novo stikalo ali kaj podobnega. Na zaslonu se mi nič pokazalo npr. da je kaj narobe z air bag-om ali kaj.
Ko pa sem prišel domov ne dela več luč-na stropu avta ter ura in stopinje.Mislim, da ti kabli niso kaj v povezavi s tem ali pac? Saj do prej so bli izklopljeni pa je se delalo. Verjetno gre za kaksno varovalko?
Hvala za odgovore. Lp
kabli clio letnik 2003
ker je pod predalom sklepam da gre naprej v vrata ali nekam tam. problem ni v tem, da mi ne deluje. ampak me zanima kaj je ta skupek kablov, ker stikalo za šipe mi deluje,centralno zaklepanje tudi in vse od naštetega. kljub temu da ti kabli niso bili sploh priklopljeni nikoli ko imam ta avto. vse deluje normalno in mi še sedaj. samo nevem kaj naredit z njimi in kam jih dat. to da mi je danes crknila luč na stropu ter ura in temperatura pa menim, da gre za kaksno varovalko?