Ker nas je že na splošno veliko z II na forumu in 99,8% teh tudi s problemom škripajoče armature, odpiram to temo. Vem, da je o tem veliko napisanega, je pa precej razmetano po forumu
Predlagam, da vsak v njo piše kako in na kakšen način se je spravil nad čričke oz. prilepi noter svoj nasvet iz kake druge teme. Kot en Čričkomor Manual.
Jst sem problem z letvico prek armaturke in pod števci rešil s penastim Tesa lepilnim trakom. Sem ga narezal na koščke in tlačil vmes.
Na isti način sem rešil ropotajoč "senzor" pri kljuki (tista temna ploščica).
Mrežice zvočnikov so podložene z gumiranimi obročki, ki jih je naredil miko55 in oblepljene z že prej omenjeno Teso.
Toliko zaenkrat.
Armaturna plošča ali Kako ubiti črička
Armaturna plošča ali Kako ubiti črička
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Kako razdreti armaturko, brez da bi potrgal jezičke in jo spravil še v boljše stanje? Bom sicer pobrskal kaj Hanes pravi, vseeno pa lahko delite svoje izkušnje..
@killah bee: si v službi? jst bom do 8.45 na kavi
@killah bee: si v službi? jst bom do 8.45 na kavi
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa