Barvanje podalskov

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
Uporabniški avatar
thesharky
Kraj: Potujoča ribarnica

Barvanje podalskov

Odgovor Napisal/-a thesharky »

Zanima me ce kdo pozna na relaciji kr-lj pa seveda okolica kakega dobrega licarja ki bi mi postrihal podalske. Mam pa metalik barvo avta. Ne vem a je to normalno al se trga tle nasim licarjem da cejo met 20 000sit za 1kg barve + delo + malo pizdarij(kao more neki zafilat spojler z neko recjo p..... - ne vem katero)= cca. 40 000 sit. :roll: :roll: :idea: :?:
Uporabniški avatar
croma_man
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a croma_man »

hja, za ljubljano nevem, jst sm si najdu tule blizu celja enga ki striha v razmerju cena / kvaliteta dobro.

men je reku 2 odbijaca pa prage 25 jurjev s tem da da un material, un da sprickit pa osmirgla do konca.
Slika
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
Uporabniški avatar
thesharky

Pras kok ce met za prage + podalske...ce pride dost cenej dam se skos rajs 5 cukov za benz pa nesem v cele k pa telim nasim dam strihat :wink:
Uporabniški avatar
re-volt
Kraj: jesenice

Odgovor Napisal/-a re-volt »

lahk pa das 1k za bencin pa prides do jesenic.... za ene 20k z materialom bo ql?
Uporabniški avatar
croma_man
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a croma_man »

20 jurjev je postena cena, jst lahk unga se zvecer uprasam ce bo kej cenej sam dvomim.
Slika
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
Uporabniški avatar
re-volt

ves kuko.... ti jest povem moje izkusnje z njemu... jest kupm barvo(1kg)+sprickit+lak+trdilc+razreciu+plastik primer+razreciu za lak za 15k, njemu sm pa dau 20k mi je pa naredu: pobarvou oba odbijaca + 1 podalsk, haubo posvasou znakc pa strihnu), m3 spegle pa lajste.
Uporabniški avatar
BoneS

Odgovor Napisal/-a BoneS »

itq se najbolj splaca dat postrihat enmu.js poznam enga, k tt pocen striha-mene je prsu spredn podalsek 5k-pa je un nabavu barvo (metalik), un dau u sprickit pa posmirglu
Slika
Uporabniški avatar
thesharky

re-volt a 20 000z materialom al 20 000+moj material? Letvice bi tut js strihat dau sam te na levi in desni strani avta sam mi vsak licar neki bluzi da so grobe in je ful dela pa da mi bo spokala barva itd :mad:
Uporabniški avatar
re-volt

ma dj nehi no ce ti kdo to rece poglej zravn ke se przge una lucka "bullshit alert". moji odbijaci pa letvice so bli stock crni pa ni nubenh problemov... uporabs plastik primer pa je. pa najprj fajn posmirglas da je gladko. dj ga bom jest jutr pobarou kolk bi ti racunou... sam povj kaksni podalski so pa za ker klio (slike)
Uporabniški avatar
seat
Kraj: Slovenija

Odgovor Napisal/-a seat »

Fantje dejte mi zrihtat neki kvalitetnega za pametno ceno mam pa komplet bodykit ki pa bi ga potem nekdo mogu tut zmontirat sam na sprednjem odbijacu bi mogli narest se ene nosilce za orginal meglenke te ki jih mam ze zj na avtu dejte mi prosim povedat kje bi mi najcnej/kvalitetno nardil licarsko in pol se montazo ker raj dam recmo par tisoc vec pa mam v nulo zmontirano pa odbijac bi mel se neki za ven odrezat
Sj bi pr a3m-u montiru sam so predragi pa denar rabim za lcd-je v avtu :D
Uporabniški avatar
thesharky

re-volt PM :wink:
Odgovori