Barvanje podalskov
Barvanje podalskov
Zanima me ce kdo pozna na relaciji kr-lj pa seveda okolica kakega dobrega licarja ki bi mi postrihal podalske. Mam pa metalik barvo avta. Ne vem a je to normalno al se trga tle nasim licarjem da cejo met 20 000sit za 1kg barve + delo + malo pizdarij(kao more neki zafilat spojler z neko recjo p..... - ne vem katero)= cca. 40 000 sit.

hja, za ljubljano nevem, jst sm si najdu tule blizu celja enga ki striha v razmerju cena / kvaliteta dobro.
men je reku 2 odbijaca pa prage 25 jurjev s tem da da un material, un da sprickit pa osmirgla do konca.
men je reku 2 odbijaca pa prage 25 jurjev s tem da da un material, un da sprickit pa osmirgla do konca.

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
ma dj nehi no ce ti kdo to rece poglej zravn ke se przge una lucka "bullshit alert". moji odbijaci pa letvice so bli stock crni pa ni nubenh problemov... uporabs plastik primer pa je. pa najprj fajn posmirglas da je gladko. dj ga bom jest jutr pobarou kolk bi ti racunou... sam povj kaksni podalski so pa za ker klio (slike)
Fantje dejte mi zrihtat neki kvalitetnega za pametno ceno mam pa komplet bodykit ki pa bi ga potem nekdo mogu tut zmontirat sam na sprednjem odbijacu bi mogli narest se ene nosilce za orginal meglenke te ki jih mam ze zj na avtu dejte mi prosim povedat kje bi mi najcnej/kvalitetno nardil licarsko in pol se montazo ker raj dam recmo par tisoc vec pa mam v nulo zmontirano pa odbijac bi mel se neki za ven odrezat
Sj bi pr a3m-u montiru sam so predragi pa denar rabim za lcd-je v avtu
Sj bi pr a3m-u montiru sam so predragi pa denar rabim za lcd-je v avtu