Iščem kataloško številko za RS Mrežico od Megane 2
Iščem kataloško številko za RS Mrežico od Megane 2
Če ima kdo bi bil zelo vesel. Če je pa kdo že naročal pa me zanima če ve približno ceno ?
Gre za facelift megana 2007 letnik.
HVALA!
Gre za facelift megana 2007 letnik.
HVALA!
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Hvala da si se potrudo, ampak že v naslovu teme piše Megane 2joztom napisal/-a:Potem naj pa tako pove. Kaj pa jaz vem kako se reče letniku 2007.
Torej še vedno iščem, ne pove mi nič če pokličem. Niti če mu rečem da hočem naročit rabi vse jebene vrste številk
Torej rabim kataloško al pa vsaj šasijo od megana rs faceliftanega drugače ne paše
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Še dobr da mamo ta Pariz ker jz sm polovica vseh kosov k sm jih naroču, čaku da so jih prpelal iz tam 
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Pozdravljeni,
jaz se tudi zelo zanimam za RS mrežico na sprednjem odbijaču, in sicer za Megane II, ph1, letnik 2002-2005. Kot predhodnik, tudi jaz iščem kataloško številko za RS mrežico, ker drugače kot naročiti na servisu sem ugotovil, da je nikjer ne dobim. Če bi kdo imel kakšne informacije o kataloški, bi bil zelo vesel.
Lp, vsem skupaj.
jaz se tudi zelo zanimam za RS mrežico na sprednjem odbijaču, in sicer za Megane II, ph1, letnik 2002-2005. Kot predhodnik, tudi jaz iščem kataloško številko za RS mrežico, ker drugače kot naročiti na servisu sem ugotovil, da je nikjer ne dobim. Če bi kdo imel kakšne informacije o kataloški, bi bil zelo vesel.
Lp, vsem skupaj.