Scenic II lita platišča

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
nitro

Odgovor Napisal/-a nitro »

Poglej v homologacijo in boš videl dimenzije
ja ja no in??
Uporabniški avatar
flashridr
Kraj: Kranj

Re: Scenic II lita platišča

Odgovor Napisal/-a flashridr »

WSandiW napisal/-a:Lp,

Sem nov na tem forumu in se preisku use ter niker nism najdu nič o Scenicu in litih platiščih.
Zanima pa kakšna je največja dimenzija platišč ki jih lahko daš na Scenica II (imam v mislih 18") in kakšen ET gre na ta avto??
(Namreč gledam lita platišča na E-bayu ki so v kompletu z gumami zato me zanima če že kdo ima gor 18" in pa kakšna dimenzija je potem mogoča za homologacijo?)

Se opravičujem če sm odpru novo temo po nepotrebnem :oops:

Hvala za pomoč
Kolikor vidim forumaš sprašuje katera je največja dimenzija ne pa homologirana.
Videl sem že mislim da 19" platišča na scenic-u II tako, da mislim bi moglo iti brez problema 18" gor. Samo boljše da se zapelješ nekam kjer prodajajo platišča pa ti bodo znali kaj bolje povedati in morda celo pokazati kako bi izgledalo in probati maximum kolko širina bi šla gor.

Mislim, da tu tukaj ne bodo mogli pomagati, ker je zelo malo uporabnikov, ki so lastniki tega avtomobila. Sploh pa ne z večjimi platišči od 17".

Ko boš montiral platišča pa le predstavi avto tudi tukaj na forumu, da malo vidimo kako zgleda "spedenan" scenic.

LP Flash
Državni prvak EMMA ESPL Expirienced 2 Woofer 2011
Državni prvak EMMA ESPL Advanced Trunk 2 Woofer 2012
Montaža avtoakustike Boss Audio Systems Kranj
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Re: Scenic II lita platišča

Odgovor Napisal/-a robertp »

flashridr napisal/-a:
WSandiW napisal/-a:Lp,

Sem nov na tem forumu in se preisku use ter niker nism najdu nič o Scenicu in litih platiščih.
Zanima pa kakšna je največja dimenzija platišč ki jih lahko daš na Scenica II (imam v mislih 18") in kakšen ET gre na ta avto??
(Namreč gledam lita platišča na E-bayu ki so v kompletu z gumami zato me zanima če že kdo ima gor 18" in pa kakšna dimenzija je potem mogoča za homologacijo?)

Se opravičujem če sm odpru novo temo po nepotrebnem :oops:

Hvala za pomoč
Kolikor vidim forumaš sprašuje katera je največja dimenzija ne pa homologirana.
Videl sem že mislim da 19" platišča na scenic-u II tako, da mislim bi moglo iti brez problema 18" gor. Samo boljše da se zapelješ nekam kjer prodajajo platišča pa ti bodo znali kaj bolje povedati in morda celo pokazati kako bi izgledalo in probati maximum kolko širina bi šla gor.

Mislim, da tu tukaj ne bodo mogli pomagati, ker je zelo malo uporabnikov, ki so lastniki tega avtomobila. Sploh pa ne z večjimi platišči od 17".

Ko boš montiral platišča pa le predstavi avto tudi tukaj na forumu, da malo vidimo kako zgleda "spedenan" scenic.

LP Flash
Uporabnik Kripo je imel na svojem GS 18ˇz 235/45 pnevmatikami. Stvar je v tem, ali boš našel paltišča, ki imajo TUV da so primera za tvoj avto... Vsako prirejanje TUV pa se ti pri 18 ali 19 colah lahko maščuje v smislu stroškov...
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Odgovori