Wind Gordini

Novice iz sveta Renault
Uporabniški avatar
Speedie
Kraj: za ovinkom.

Wind Gordini

Odgovor Napisal/-a Speedie »

Kdo bi mel?
http://www.ultimatecarpage.com/car/4727 ... rdini.html

p.s. kako to da jst to prvi zvoham?
Slika
"There is no plan B, only another plan A."
Ritchey Watanabe

Group B rally driver...the ballsiest creature alive!

Group B rally spectator.....the craziest creature alive!
Uporabniški avatar
Seko

Odgovor Napisal/-a Seko »

Uporabniški avatar
Speedie

kaj se zdej pametnega delaš? :lol:

pa da nau off. tale wingo men čist nč ne diši. sploh zato ker je kao ''predelava'' zgolj vizualna spet.
Slika
Ritchey Watanabe

Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Sramota, al kaj?

To si lahko usak nardi za jurja €. Rabiš sam enga ki ti cel avto oblepi s folijo in enga ki ti obleče volan in sedeže v modro usnje.

Kje so konji, hude bremze, karbon, rumene meglenke, 4 točkovni pasovi, olajšana notranjost...?

Kdo je naslednji, Laguna, al pa mogoče kar Traffic? :lol:
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
Speedie

kmetek napisal/-a:Sramota, al kaj?

To si lahko usak nardi za jurja €. Rabiš sam enga ki ti cel avto oblepi s folijo in enga ki ti obleče volan in sedeže v modro usnje.

Kje so konji, hude bremze, karbon, rumene meglenke, 4 točkovni pasovi, olajšana notranjost...?

Kdo je naslednji, Laguna, al pa mogoče kar Traffic? :lol:
:smt009

branding se grejo tko kot audi in ostali. za več denarja ponudit malenkost drugačno stvar oz slabšo stvar, v tem primeru wind. čeprou se renault to gre že en cajt, je tut to zajebu k je druga plava kot je bla včasih. kokrkol men je tale avto fail.
Slika
Ritchey Watanabe

Uporabniški avatar
boncl
Kraj: Kovor

Re: Wind Gordini

Odgovor Napisal/-a boncl »

Speedie napisal/-a:Kdo bi mel?
http://www.ultimatecarpage.com/car/4727 ... rdini.html

p.s. kako to da jst to prvi zvoham?
Preveč cajta imaš :twisted:
Če ni vsak dan zanimiv pol je brezveze !
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Kaj vam ni jasno? To so marketinške fore da so avti čimbolj unikatni. Eni pač plačajo 1000€ več za avto da ma eno nalepko več ko jo ma sosed. Samo da ni isti. Tu je fora in na to karto špilajo. Očitno jim pa tudi dobro gre v promet, zato to razširjajo na ostale avte.
Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

Da je Gordini samo pošmekan RS (Twingo, Clio in verjetno Megane), mi še gre v račun. Da pa je Gordini samo pošmekana navadna različica (kot je to Wind), mi pa ne gre skp.....
Ni brzine brez turbine! :D

Slika
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

schik napisal/-a:Kaj vam ni jasno? To so marketinške fore da so avti čimbolj unikatni. Eni pač plačajo 1000€ več za avto da ma eno nalepko več ko jo ma sosed. Samo da ni isti. Tu je fora in na to karto špilajo. Očitno jim pa tudi dobro gre v promet, zato to razširjajo na ostale avte.
:smt051
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
mylo

Odgovor Napisal/-a mylo »

IcEm4n napisal/-a:Da je Gordini samo pošmekan RS (Twingo, Clio in verjetno Megane), mi še gre v račun. Da pa je Gordini samo pošmekana navadna različica (kot je to Wind), mi pa ne gre skp.....
Baje da je RS oddelek imel prste vmes pri "navadnem" Windu...
Uporabniški avatar
Speedie

schik napisal/-a:Kaj vam ni jasno? To so marketinške fore da so avti čimbolj unikatni. Eni pač plačajo 1000€ več za avto da ma eno nalepko več ko jo ma sosed. Samo da ni isti. Tu je fora in na to karto špilajo. Očitno jim pa tudi dobro gre v promet, zato to razširjajo na ostale avte.
finta je ker ne bo sam 1k več ampak (samo ugibam da bo veliko denarja, do uradne cene seveda :P) zasoljene verzije avtov so ponavadi krepko dražje od navadne različice.
Slika
Ritchey Watanabe

Uporabniški avatar
NOR'C

Odgovor Napisal/-a NOR'C »

mylo napisal/-a:
IcEm4n napisal/-a:Da je Gordini samo pošmekan RS (Twingo, Clio in verjetno Megane), mi še gre v račun. Da pa je Gordini samo pošmekana navadna različica (kot je to Wind), mi pa ne gre skp.....
Baje da je RS oddelek imel prste vmes pri "navadnem" Windu...
RS oddelek je skonstruriral Winda. Ima tudi zelo podobno podvozje kot Twingo RS, tako da ne vem kako eni pravijo da se drži kot gajbica. Ali pa je že Twingo RS takšna gajbica. :?

@speedie: Sem odkril tole že par dni nazaj, samo vas nisem obvestil...sem včlanjen v renojevo skupino na fb-ju :D , tako da sem na tekočem o novostih
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

sej je tut navaden twingo že kao gordini, samo barvo so mu spremenil, pa ni niti rs, ampak navaden 1.2 16v. kr neki, baukl je tale gordini, samo norca se iz imena delajo, avti so pa isti, kot navadni, ali pa navadni rs-i. brez veze, za posrat uglavnem, pa še barva je faljena, mogla bi bit racing blue, taka, kot je moj clio, ne pa "malteško" modra. da ne govorim, da so še beli in črni gordiniji, kr neki..

zdj morm it pa na vece ker me je že zvilo u želodčku, ko sm na tele "gordinije" pomislu..
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Uporabniški avatar
Fuego 85

Odgovor Napisal/-a Fuego 85 »

Ce jaz prav razumem, so ti avtomobili narejeni v spomin na Gordinija in pac niso neke novodobne razlicice teh strupenih spartanskih avtomobilov. Zato je zame tudi razumljivo, da niso popolnoma enake barve, ker pac ni to tisto pravo in renault se ocitno tega zaveda.

Meni osebno, so prav frajerski paketi tole. Ce bi bil bogatas in bi hotel kaj posebnega za skok v center na kavo in v merkator po kruh, je tole zagotovo prava stvar :wink: ..

lp
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

to že, samo preden bi se s tem pripeljal do centra bi bil kruh že suh in kava mrzla :lol:
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Odgovori