avtohiše renault

Vse ostale teme
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
UrosJ
Kraj: M. Sobota

avtohiše renault

Odgovor Napisal/-a UrosJ »

Zanima me glede avtohiš , če je kateri informiran kako je z nakupom novega avta, pa recimo pri tam kamor si šel nimajo takega vozila imajo pa recimo v ljubljani ali pa kje drugje tocno istega! sodelujejo te avtohiše med samo , kot renault mreža, pa ti lahko dobavijo tisti avto v tvoj kraj? ali ne gre to tako pri renaultu? ker pri fordu je šlo to brez rpbolema, klical gor , vprašal pa so avto zrihtali ,je bil za 2 dni tu!

Sodelujejo te avtohiše med samo ali vsak gleda za svoj žep da pokasira!

prosim za informacije!
Drugače je pa to v ms avtoares!

lp
Uporabniški avatar
tdk

Odgovor Napisal/-a tdk »

Glede nakupa vozila sem prepričan,da je tudi v renault mreži urejeno da čimbolj in čim hitreje ugodijo stranki.
Glede avtoares ms pa nimam na njihov račun povedati nobene negativne kritike.Z njimi sem imel kar nekaj opravka;vedno korektno in fer urejeno;praktično vse se da zmeniti;o njih samo in le pozitivno in zelo pohvalno.

lp tdk
Uporabniški avatar
UrosJ

saj jaz tudi nimam nič za povedat čez njih, smešno mi je samo to da kao govori da ne more dobiti takega avta, pa da jih kao ni , a v mreži so, pa na netu imata 2 avtohiši po slo čisto istega! da bi mi tistega zrihtal da nebi čakal tako dolgo!

čudno
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Odgovor Napisal/-a robertp »

UrosJ napisal/-a:saj jaz tudi nimam nič za povedat čez njih, smešno mi je samo to da kao govori da ne more dobiti takega avta, pa da jih kao ni , a v mreži so, pa na netu imata 2 avtohiši po slo čisto istega! da bi mi tistega zrihtal da nebi čakal tako dolgo!

čudno
Načeloma ti lahko zrihta tistega ampak mora nekaj plačati. Ker avtomobili iz zaloge AH so last AH (pač morajo kupiti kvoto avtov na leto). Sedaj če to hoče narediti ali pa ne je pa stvar prodajalca...
Sam sem samo enkrat tako kupoval avto za mamo (Clio Billabong), je bil želen avto (motor, barva, karoserija) nekje v Sloveniji. Dobili smo ga v roku 7 dni, nič preje...
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
dr__de

Odgovor Napisal/-a dr__de »

Mi smo kak mesec nazaj kupili novega megana...smo povedal barvo, opremo, motor in je prodajalka pogledala v njihovo mrežo in je mela enega naročenega neka avtohiša iz maribora (avto je pa stal še na parkingu v Revozu), ta avto še ni imel kupca in ga je potem rezervirala za nas. So ga pripeljali v avtohišo in je bilo to to :)

Pa to tudi prejšnjega megana ko smo kupili je bil v eni drugi avtohiši in so ga potem pripeljali v tisto avtohišo kjer smo ga mi uzeli...pa je to zdej že ene 13let nazaj :)
Uporabniški avatar
UrosJ

Zanimivo,

Tudi sam sem imel na citroenu 7 let nazaj isto izkušnjo, je bil avto drugje po slo v drugi avtohiši pa so mi ga zrihtali sem!

Tukaj pa se kao neda to, ali pa nočejo! sem pisal malgaj v lj pa sem dobil odgovor, "žal imamo vozilo prosto le za naše kupce", nevem kaj sem v tem primeru jaz? tujec?
Majke jim kake imajo :S , sem vse razočaran! Ka te imajo mrežo na netu če ne morejo nič zrihtat!

nevem no!
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

pokličeš na Renault slovenije in poveš izkušnjo, avto boš imel zelo hitro ;)
v času recesije se tudi pri Renoju ne sme izvedet dakatera avtohiša noče prodat vozila drugi osebi

drugače pa pejd k drugi avtohiši kot Malgaj

ali pa raje sploh vstran od renoja pa bo ;)
Uporabniški avatar
UrosJ

Bomo jutri videli kaj po povedal!
Ker mi je res smešno to malo! Glede na to da je to mreža pa da je tolko avtov na zalogi ga moreš še vedno čaaaaaakkaaattttt, kot da bi imel neko eksotično opremo not!
Drujge pa brez problema zrihtajo!

Sutraču da vidimo :)
Uporabniški avatar
UrosJ

Dečki jaz te sreče nimam! pri dveh avtohišah kao ne dajo, vedno reče ali da je prodan ali pa da enostavno ne gre, ena izmed njih je tudi malgaj v lj ! JA meni je to zelo čudno! Tak da moram še 3 tedne čakat!
Ja je pa klical prodajalec pred mano, tako da sem skoraj slišal kaj je povedal!

Nevem kaj bi na to vse skupaj povedal! KOt da bi za sebe samo prodajali, in gledali na svoj zasluzek ( saj danes se čedalje več to dela) ampak vseeno si razlagam da je to mreža po celi sloveniji, ker mislim da za renault ni 10 dobaviteljev v sloveniji! in vsi od enega ali dveh dobivajo avte!

Čudno!
lp
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Mi dvakrtak kupili novega Renaulta in obakrat čakali na vozilo 3 mesece.
Slika
Uporabniški avatar
MasTTer
Kraj: Lendava (MS)

Odgovor Napisal/-a MasTTer »

Čisto logično je, da ena avtohiša ne bo dala avta drugi avtohiši in tadruga zaslužila. Če se med sabo poznajo ni problema, drugače pa ne.

Predstavljaj si, da ti prodajaš svoje vozilo, vendar stranka noče od tebe kupit, ampak od svoje avtohiše. Boš ti prodal vozilo avtohiši po malo nižji ceni, da bo ona prodala stranki in zaslužila za skoraj nič? Mislim da ne....

Drugače jaz imam z Aresom tudi dobre izkušnje, vendar delam vse pri Škafaru.

O Malgaju pa nebi besede izgubljal..pač ljubljančani..pa cene tudi nimajo nizke... mislim da se imajo za mal več, ker audije pa te stvari tudi prodajajo hehe ;)

Zakaj pa nebi avta kupil pri drugi avtohiši, če ti je taka sila?

Jaz sem čakal 3,5 mesecev na svojega...pač avto ne kupuješ vsako leto.
Megane Coupe 3 RS CUP <-> 2.0 T <-> 2010
Megane Coupe 1, ph2 <-> 1.6 16V <-> 1999 - prodan 2010
Uporabniški avatar
UrosJ

Pa ja saj meni je to po eni strani tudi jasno! zdaj te 3 tedne glih tak! zanimalo me je samo kako je to pri renaultu ker ogormno slišim da to delajo brez problema!

Vidiš jaz sem pa z škafarjem zaključil :D To je vse odvisno kak naletiš, vendar od njega kaj dobrega redko kdaj slišim! Mene tam nikoli več nebo!

Avto pa na aresu kupujem ker sem imel z mojim en problem , pa sem ga tam menjal! ker vse vejo kaj je bilo z mojim itd.... !

lp
Aless8

Odgovor Napisal/-a Aless8 »

MasTTer napisal/-a:
O Malgaju pa nebi besede izgubljal..pač ljubljančani..pa cene tudi nimajo nizke... mislim da se imajo za mal več, ker audije pa te stvari tudi prodajajo hehe ;)

Zakaj pa nebi avta kupil pri drugi avtohiši, če ti je taka sila?

Jaz sem čakal 3,5 mesecev na svojega...pač avto ne kupuješ vsako leto.
Če že streljaš, potem streljaj tako kot je treba ne v sosedovo tarčo. Kar se tiče same AH Malgaj. Pri BMWju so vsi na mestu, renaultov oddelek pa je dobil občutek, da je njihov megane prodan s pridihom BMWja.

Ti si čakal 3.5 mesece nanj? Predvidevam da na avto iz slike? Torej RS? Ki se jih proda točno toliko kot navadnih 1.6? Je to ta? Ali je to RS, ki se jih proda xy na mesec ampak ta cifra je sigurno 1/100 navadnih meganov?
čakalna doba za megane-a 1.6 z osnovno opremo, brez dodatkov je 3mesece. Če men prašaš si še malo čakal..
Uporabniški avatar
MasTTer
Kraj: Lendava (MS)

Odgovor Napisal/-a MasTTer »

Aless8: Jaz sem napisal kar sem vedel glede tiste AH, ostalo pa nebi komentiral, saj si že sam :)

Jaz sem čakal točno 3 mesece in 3 tedne na RS. Ja, na tega iz slike. Čakal doba je dolga in ni dolga, kakor vzameš. Eni so dobili po 3 mesecih in 1 tednu. Pač na tak avto se mi je splačalo počakat.

Na navaden megane se pa čaka okoli 3 mesecev in večinoma še 1 teden zraven. To govorim iz izkušenj.

Glavno je, da noben ne bo zastonj delal. Eni pač gredo, da vzamejo vozilo od druge avtohiše eni pa ne, ker nimajo nič od tega ali pa imajo drugačno politiko.

UrosJ: Tudi škafar ni angel, ampak je treba tam ostat, kjer se ti bolj splača :)
Megane Coupe 3 RS CUP <-> 2.0 T <-> 2010
Megane Coupe 1, ph2 <-> 1.6 16V <-> 1999 - prodan 2010
Zaklenjeno