pušča voda

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
nejc ruparcic

pušča voda

Odgovor Napisal/-a nejc ruparcic »

živ

ali ima kdo idejo zakaj men pri 3 vratnem cliotu 2 pride voda v tesnilko gumice in mi potem teče na preproge to se zgodi če evto stoji pol ure na dežju ali je mogoče tesnilka gumice zanič
nejc ruparcic

Re: pušča voda

nejc ruparcic napisal/-a:živ

ali ima kdo idejo zakaj men pri 3 vratnem cliotu 2 pride voda v tesnilko gumice in mi potem teče na preproge to se zgodi če evto stoji pol ure na dežju ali je mogoče tesnilka gumice zanič
to se dogaja pri sovoznikovih vratih
Uporabniški avatar
Edoedo

Odgovor Napisal/-a Edoedo »

odtoki zamašeni...
Deniss
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Deniss »

Slika

evo še slika kako zgleda
Uporabniški avatar
zizek
Kraj: Lendava-Trimlini

Odgovor Napisal/-a zizek »

Sem mel isti problem.Nekje na forumu sem tudi omenil in opisal kako sem rešil problem.In sicer,tam kje ti teče voda not napravi eno luknjico z notranje strani tako, da ko bo voda pritekla do tja, bo stekla v to luknjico na drugi strani z zunanje strani pa je orginal luknjica in bo stekla voda ven.
nejc ruparcic

zizek napisal/-a:Sem mel isti problem.Nekje na forumu sem tudi omenil in opisal kako sem rešil problem.In sicer,tam kje ti teče voda not napravi eno luknjico z notranje strani tako, da ko bo voda pritekla do tja, bo stekla v to luknjico na drugi strani z zunanje strani pa je orginal luknjica in bo stekla voda ven.
problem je v tem da nevem kje voda pride
nejc ruparcic

nejc ruparcic napisal/-a:
zizek napisal/-a:Sem mel isti problem.Nekje na forumu sem tudi omenil in opisal kako sem rešil problem.In sicer,tam kje ti teče voda not napravi eno luknjico z notranje strani tako, da ko bo voda pritekla do tja, bo stekla v to luknjico na drugi strani z zunanje strani pa je orginal luknjica in bo stekla voda ven.
problem je v tem da nevem kje voda pride
ali bi bil problem rešen da bi jz celo tesnilo vrat zamenov
Uporabniški avatar
zizek

Saj ne rabiš točno vedet kje priteče..Ker voda ti priteče v tem žlebu dol med gumo in robom.In tam kje maš na sliki mokro tam na notranji strani napravi luknjo na gumi.To pa ti je najlažje tako,da segreješ kak manjši križni izvijač in stem napraviš luknjo.V glavnem od takrat jaz nikoli več nisem mel vode not.
Jutri bom še poslikal pa dam gor,če hočeš.
nejc ruparcic

zizek napisal/-a:Saj ne rabiš točno vedet kje priteče..Ker voda ti priteče v tem žlebu dol med gumo in robom.In tam kje maš na sliki mokro tam na notranji strani napravi luknjo na gumi.To pa ti je najlažje tako,da segreješ kak manjši križni izvijač in stem napraviš luknjo.V glavnem od takrat jaz nikoli več nisem mel vode not.
Jutri bom še poslikal pa dam gor,če hočeš.
ja lpo prosm drgač pa najlepša hvala
Uporabniški avatar
zizek

Slika
Z žebljem sem označil,z desne je luknja ki sem jo jaz napravil,z leve pa orginal luknja.Tak da po žlebu steče voda do luknjice in tam prek v gumo na drugi strani pa ven.
nejc ruparcic

zizek napisal/-a:Slika
Z žebljem sem označil,z desne je luknja ki sem jo jaz napravil,z leve pa orginal luknja.Tak da po žlebu steče voda do luknjice in tam prek v gumo na drugi strani pa ven.
najlepša hvala bom naredu
nejc ruparcic

zizek napisal/-a:Slika
najlepša hvala bom naredu

ali mogoče veš zakaj pride do tega
Uporabniški avatar
zizek

To se je meni dogajalo že od začetka kak sem kupil avto.Samo sem vedno mislil,da pač z obuvali vedno prinesem not vodo.In potem sem začel bit bolj pozoren na to,ker se mi je ta količina vode zdela prevelika stem, da se je meni to dogajalo na obeh straneh.Zato sem se enkrat sedel not v avto pri enem močnem nalivu in čakal v stoječem avtu.In tak sem opazilkako je po žlebu pritekla voda dol in ko se je žleb napolnil je voda stekla prek praga v avto.V čem je fora pa nevem.V glavnem od tistega časa jaz več vode nisem mel v avtu.
nejc ruparcic

zizek napisal/-a:To se je meni dogajalo že od začetka kak sem kupil avto.Samo sem vedno mislil,da pač z obuvali vedno prinesem not vodo.In potem sem začel bit bolj pozoren na to,ker se mi je ta količina vode zdela prevelika stem, da se je meni to dogajalo na obeh straneh.Zato sem se enkrat sedel not v avto pri enem močnem nalivu in čakal v stoječem avtu.In tak sem opazilkako je po žlebu pritekla voda dol in ko se je žleb napolnil je voda stekla prek praga v avto.V čem je fora pa nevem.V glavnem od tistega časa jaz več vode nisem mel v avtu.
isto sem jaz misliu da to pride od čevlov ampak sedaj ko je biu dež sem suhega zapeljav iz garaže in čakau in vidu da je voda pritekla not
nejc ruparcic

zizek napisal/-a:To se je meni dogajalo že od začetka kak sem kupil avto.Samo sem vedno mislil,da pač z obuvali vedno prinesem not vodo.In potem sem začel bit bolj pozoren na to,ker se mi je ta količina vode zdela prevelika stem, da se je meni to dogajalo na obeh straneh.Zato sem se enkrat sedel not v avto pri enem močnem nalivu in čakal v stoječem avtu.In tak sem opazilkako je po žlebu pritekla voda dol in ko se je žleb napolnil je voda stekla prek praga v avto.V čem je fora pa nevem.V glavnem od tistega časa jaz več vode nisem mel v avtu.
isto sem jaz misliu da to pride od čevlov ampak sedaj ko je biu dež sem suhega zapeljav iz garaže in čakau in vidu da je voda pritekla not
živjo naredil sem luknjo z žeblejm in je bilo neki časa mir dokler ni bil spet močan dež in evo voda spet u kanalu kaj pa zdej ali ja najbolje da zamenjam celo tesnilo vrat al kako prosim za nasvete hvala
Odgovori