Nosilec motorja Grand Scenik 78kw
- grandscenik
Nosilec motorja Grand Scenik 78kw
Pozdravljeni,
Zanima me če kdo ve kje bi se dalo dobiti nosilec motorja za omenjeni model. Gre se za desni zgornji nosilec, cena na uradnem servisu je 250 eur, kar pa se mi zdi malo preveč.
Sem že iskal pri parih prodajalcih ki prodajajo rezerven dela a noben nima aftermarket tega.
Ima kdo kake informacije.
LP
Zanima me če kdo ve kje bi se dalo dobiti nosilec motorja za omenjeni model. Gre se za desni zgornji nosilec, cena na uradnem servisu je 250 eur, kar pa se mi zdi malo preveč.
Sem že iskal pri parih prodajalcih ki prodajajo rezerven dela a noben nima aftermarket tega.
Ima kdo kake informacije.
LP
- grandscenik
[quote="WarpedOne"]250 € za nosilec ????
Nekaj je zgubljenega med prevodom...[/quote]
Žal ne, ta model motorja ima drugačen nosilec motorja, tak da cena je prava, ker sem šel na original servis in so mi povedali to ceno.
bokyto
Sem vesel za tebe, ampak predvidevam da nimama istega nosilca. BTW sem poklical na Anet in glej ga zlomka sploh ga nimajo v katalogu.
Nekaj je zgubljenega med prevodom...[/quote]
Žal ne, ta model motorja ima drugačen nosilec motorja, tak da cena je prava, ker sem šel na original servis in so mi povedali to ceno.
bokyto
Sem vesel za tebe, ampak predvidevam da nimama istega nosilca. BTW sem poklical na Anet in glej ga zlomka sploh ga nimajo v katalogu.
Vsaj svoj avto prav imenuj. Greš in zadaj prebereš na haubi, kjer piše - "Scenic". Ni čudno, da ni tega v nobenem katalogu. Brez da poveš tip avta in tip motorja nima človek kaj gledati, ker Dialogys, ki sicer notri ima cene, zahteva še datum izdelave in stopnjo opreme.... Če ne pojdi pa na Vrhniko v Vargalant.
- grandscenik
Šel sem na servis pa rekel da bi mel dva kilograma nosilcev motorja??
Šel sem na servis s prometno in sem vprašal koliko stane nosilec motorja, pa so mi prijazno povedali da stane 250 eur.
Mene je samo zanimal, če je kdo že menjaval nosilec motorja pri 78 kw motorju in če ga je slučajno dobil kje bolj poceni.
Vargalant ga tudi nima.
LP
Šel sem na servis s prometno in sem vprašal koliko stane nosilec motorja, pa so mi prijazno povedali da stane 250 eur.
Mene je samo zanimal, če je kdo že menjaval nosilec motorja pri 78 kw motorju in če ga je slučajno dobil kje bolj poceni.
Vargalant ga tudi nima.
LP