laguna 1.9 dCi problem z ????? prosim za pomoč
laguna 1.9 dCi problem z ????? prosim za pomoč
se javljam z enim vprašanjem... in to je sledeče: danes sem nehote naredil neumnost in z tretje namesto v četrto dal v drugo... do tu vse ok, sledeče pa mi ni preveč všeč: avto vleče normalno, tudi kadi ne ko pospešujem, ko pa sem prišel dam in ga pustil laufat mi je ob malo dodanem gasu spuščal zvok kot da je nekje počen izpuh, samo ta zvok prihaja izpod motornega pokrova je pa šel v blokado s tem da sem takoj prestavil ko sem vidu napako ki jo naredil. prosim za nasvet, ali je možno da bi preskočil zobati jermen? ali je morda šla tesnilna guma na turbini? tnx za pomoč vsem Smile
Najbolj verjetno zadevi nista povezani.
Po zahebu si postal mal živčen in opazu simptom, ki si ga prej ignoriral.
Preskok zobatega jermena je konec veselja (delujočega motorja), "tesnilo turbine" pa ne povzroča pokanja ampak kovisnki žvižg - takšnega, da ga ne moreš zgrešit, ker se vsi za tabo obračajo.
Po zahebu si postal mal živčen in opazu simptom, ki si ga prej ignoriral.
Preskok zobatega jermena je konec veselja (delujočega motorja), "tesnilo turbine" pa ne povzroča pokanja ampak kovisnki žvižg - takšnega, da ga ne moreš zgrešit, ker se vsi za tabo obračajo.
Laguna Coupe GT dci 180
sem pomirjen, danes sem ga imel na servisu, so ga pregledali in niso ugotovili nobene napake
vem pa sam to da take neumnosti ne ponovim nikoli več
pa danes se je ena stranka pripeljala z enako laguno in je delala isto kot moja, se mi od srca odvalil kamen
tnx za tvojo razlago, res, ob priliki dolžen pivo