Ne morem odpret pokrova motorja
Ne morem odpret pokrova motorja
Avto clio 2004 letnik. Ko potegnes rocico za odpret in spredaj gledas se zajla premika, tako da pocena oz strgana ni. Havba se vseeno ne odpre. Obstaja kaka alternativa, da jo odprem?
Come baby come 
Do I Look Like A Slut

Do I Look Like A Slut
- lagunabreak
Pr men je blo isto, potegnem rocico in zgodilo se ni popolnoma nic...grem vn privzdvignem havbo (malce bolj potegni, ker je use zmrzjeno), pol pa še tisti zaščitni zatič in uola...
Ista fora je bla z vrati, ki so bla tako zmrzjena da sem moral z druge strani noter in jih tolči ven, kot da sem zaklenjen....zgledalo je kot v kakšnem ameriškem filmu, ko vdirajo v stanovanje
Ista fora je bla z vrati, ki so bla tako zmrzjena da sem moral z druge strani noter in jih tolči ven, kot da sem zaklenjen....zgledalo je kot v kakšnem ameriškem filmu, ko vdirajo v stanovanje
koliko si pa tesnilno gumo poškodoval pri nasilnem odpiranju?NOR'C napisal/-a:Pr men je blo isto, potegnem rocico in zgodilo se ni popolnoma nic...grem vn privzdvignem havbo (malce bolj potegni, ker je use zmrzjeno), pol pa še tisti zaščitni zatič in uola...
Se spalča tesnilne gume namazati z glicerinsko kremo...
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.