Grelne svečke - MEGANE 2005
Grelne svečke - MEGANE 2005
Na displeju mi ob zagonu motorja napiše CHECK INJECTION. Avto gre normalno.
Sumim na grelne svečke, prav tako so mi dejali na RENAULT servisu.
Kako zamenjati grelne svečke na Meganu 1,9dci 120HP, 2005 in katere svečke mi priporočate?
Kako zamenjati grelne svečke na Meganu 1,9dci 120HP, 2005 in katere svečke mi priporočate?
Re: Grelne svečke - MEGANE 2005
To pomeni več kaj! Priklopi vozilo prvo na tester pa potem menjaj!fredi napisal/-a:Na displeju mi ob zagonu motorja napiše CHECK INJECTION. Avto gre normalno.
Re: Grelne svečke - MEGANE 2005
Ponavadi so res grelne sveče, lahko pa je še kaj drugega...lahko so hin injektorji, lahko le rele grelnih sveč itd...
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
- djordjevic
- Kraj: Slovenska Bistrica
Grelne svečke lahko stestiraš tudi na način, da do njih pripelješ 12v iz akumulatorja in s fazenbriferjem preveriš, ali prevajajo tok...
Drugače pa v trgovini reci, da naj ti dajo grelne svečke za VW, ker pašejo noter, so pa cenejše... Nazadnje je bila v GMT cena za gotovino za vse štiri 45 EUR (en teden nazaj).
LP Nejc
Drugače pa v trgovini reci, da naj ti dajo grelne svečke za VW, ker pašejo noter, so pa cenejše... Nazadnje je bila v GMT cena za gotovino za vse štiri 45 EUR (en teden nazaj).
LP Nejc
Aja, glede testerja pa lepo napiše, na katerem tokokrogu je težava, in če je težava na tokokrogu grelnih svečk, potem so lahko ali grelne svečke, ali pa napeljava, ali pa modul grelnih svečk. Več poglej temo ali dve niže, sem nekaj že pisal.
Če potrebuješ nekoga (pooblaščenca) ki ti bo to lepo priklopil na tester in povedal točno kaj je, me kontaktiraj po PS. Sem bil tudi sam v NM v TPV, ko sem bil slučajno tam, pa je začel nakladati o vseh mogočih testih, ki naj bi jih bilo potrebno opraviti, pa sem se samo lepo zahvalil in odpeljal...
LP Nejc
Če potrebuješ nekoga (pooblaščenca) ki ti bo to lepo priklopil na tester in povedal točno kaj je, me kontaktiraj po PS. Sem bil tudi sam v NM v TPV, ko sem bil slučajno tam, pa je začel nakladati o vseh mogočih testih, ki naj bi jih bilo potrebno opraviti, pa sem se samo lepo zahvalil in odpeljal...
LP Nejc