moja laguna je tudi uvožena iz Italije in zaenkrat po letu in dobrih 30.00km brez problemov.
glede oolja je pa tako da vprašanje če so ti ga dovolj nalili in pa kateri motor imaš 120KM ali 130KM. zadnji ima namreč fiter trdih delcev DPF, zato napisano olje ni primerno zanj in nebi bil prvi, ki so mu vlili napačno olje!
lp
Renault Laguna II Initiale Paris 2.0dci 127kW l.2007
alysenik napisal/-a:aja da vam bo še lažje na servisu so mi dali v avtomobil elf excellium nf 5w-40 60l blo je pa natoèen notr 5 l tak mi piše na raèunu
Tega stavka ne zastopim najbolje
Jaz osebno nimam slabih izkušenj z avtomobili uvoženimi iz Italije.
Če boš redno, oziroma bolj pogosto delal redne servise in lepo vozil (mrzlega pri nizkih obratih) mislim da nebi smel imeti skrbi glede turbine.
LP Tudi jaz imam scenica 1.9 dci iz Italije ( kupil sem ga pa v sloveniji ) in nimam kakšnih večjih problemov -- le da mi zdaj ko je malo bolj mraz ne kresne prav rad ( najbrž filter nafte )ki paga mislim zamenjat seveda čimprej .
kolegica ima letnik 2005 uvozen iz italije in ima trenutno prvozenih 260.000 kar se tice motorja se vse v original stanju.Servisi in malo paznje,pa saj lahko preberes ne mrzlega..........in avto dela b/p
Po moje odvisno tud od samega avta. Sem ga uvozu iz Nemčije, servisna knjiga potrjena vse ok pa je pred velkim servisem ležaj na glavni gredi presukalo kaj moreš.