dvd, divx predvajalnik
dvd, divx predvajalnik
kaj kupiti za malo denarja ki podpira največ formatov in ima tudi usb priključek
sem imel en riževski dvd predvajalnik, pdpiral je svašta, vhodov in izhodov morje, zgledal lep, pa še poceni je bil......če bi še delal bi bilo super
en dan je delal, drug dan napol, kakšnih dvdjev ni maral sploh (novih originalnih, da ne bo pomote, medtem ko je v isti sapi bral najbolj čudne in spraskane doma pečene zadeve... in naslednji dan spet ne)
3x sem popravljal pladen, na koncu je mrknil pogon za dvd ali laser, ne vem
dv kartic nikoli ni prebral, nobene
usb je delal, samo ne vedno gladko
toliko živcev mi je požrl da mi je žal da sem ga sploh nabavil
potem sem se razjezil in kupil enega od philipsa za 70€ od takrat je mir
btw tale na zgornjem linku je "nedobavljiv"
en dan je delal, drug dan napol, kakšnih dvdjev ni maral sploh (novih originalnih, da ne bo pomote, medtem ko je v isti sapi bral najbolj čudne in spraskane doma pečene zadeve... in naslednji dan spet ne)
3x sem popravljal pladen, na koncu je mrknil pogon za dvd ali laser, ne vem
dv kartic nikoli ni prebral, nobene
usb je delal, samo ne vedno gladko
toliko živcev mi je požrl da mi je žal da sem ga sploh nabavil
potem sem se razjezil in kupil enega od philipsa za 70€ od takrat je mir
btw tale na zgornjem linku je "nedobavljiv"
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
bi bil za vzet tale.Doctor DJ napisal/-a:kaj pa tale od Philipsa ?
http://www.enaa.com/oddelki/avdioVideo/ ... edvajalnik
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
jst nimam usb-ja na dvd-juDoctor DJ napisal/-a:to sm se glih spraševau če res
men bi pasalo da mi wma tud bere, sam bl ko čekiram, manj jih vidim da sploh imajo sploh usb
mam zato usb na tv-ju
kaj pa en višji cenovni razred si gledal kaj?
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
itak ga ne boš mel za večnoDoctor DJ napisal/-a:hja, na tvju nimam usbja, heh, ga ma brat na njegovmu philipsu pa sploh nič ne bere tak da
višji cenovni, ej, največ 50€ dam tak da se bom verjetn mogo zadovoljit z philipsom al pa hyundajem
kupi philipsa pa maš mašinko
kaj ne bereDoctor DJ napisal/-a:to sm se glih spraševau če res
men bi pasalo da mi wma tud bere, sam bl ko čekiram, manj jih vidim da sploh imajo sploh usb
če bere s cdja zakej nebi iz usbja?
ne vem zakaj je tako težko pogledat na net za navodili ali kakšnim testom naprave ki jo nameravaš kupit
na tle piše da bere z uzba vse
http://www.p4c.philips.com/files/d/dvp3 ... fu_eng.pdf
meni je vzelo 15 minut da sem našel navodila teste in prebral kar te zanima, pa ni bolelo
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC