Clio1 Menjava motorja
Clio1 Menjava motorja
pozdravljeni! na mojem cliotu 1995, 1.2 energy motor,bi rad zamenjal ta motor za 1.4 energy,ker bi mi dodatnih 20konjev prav prišlo... zaj pa me zanima nekaj stvari:
-menjalnik mislim da je enak,in ga nerabim menjavat,če se ne motim?
-potem rabim verjetno tudi računalnik od 1.4 motorja? kaj pa loputo z vbrizgalno šobo???
-morda še kakšna zajebancija ki bo sledila,al bo pasala vse v nulo?
-motor lahko vzamem bilo z katerega avta: renault 19RT,clio RT?? itak so vsi isti ne,samo na enotočkovni vbrizg morajo bit???? LP
-menjalnik mislim da je enak,in ga nerabim menjavat,če se ne motim?
-potem rabim verjetno tudi računalnik od 1.4 motorja? kaj pa loputo z vbrizgalno šobo???
-morda še kakšna zajebancija ki bo sledila,al bo pasala vse v nulo?
-motor lahko vzamem bilo z katerega avta: renault 19RT,clio RT?? itak so vsi isti ne,samo na enotočkovni vbrizg morajo bit???? LP
- matejpurgar19
Če mene prašaš se ti to ne splača. Pojdi raje tidste ure zapravit na neko firmo in boš zaslužil recimo 100€. Cliota 1.2 prodaš in kupiš za enak dnar oziroma 100€ več cliota 1.4. Ne bo ti kradlo živcev, poleg tega tega boš moral najti veliko informaci, delov, itd. Pomojem da je brez veze to delat. Cliotov lepo ohranjenih z 1.4 motorjem mislim da je v sloveniji dovol da zbereš pravega za pravi dnar.

Renault 5 Bye bye, 1.4. l.96
Renault Clio Be bop, 1.2 l.96
Renault Laguna Dynamique, 1.8 l.01
Renault Clio 2 Extreme 1.2 16v l.04
Volvo V50 Momentum 2.0D l.,09
dobro,povedal si svoje mnenje,ampak to pri meni ne šteje. tako sem se odločil....delo bo zastonj,ker boma menjala jas in kolega mehanik na servisu... vglavnem clio ni skor nič rjav,še tista pikica ki je bila na zadnjem blatniku je popravljena,avto je v nulo,komplet novi izpuh,v njega sem vložil 600€ avtoakustike,imam ga 6let in z njim ni bilo problemov.
mašino bom dobil za mali denar,tako da se mi zagotovo izplača....
še vedno pa mi lahko kdo odgovori na zgornja vprašanja, da bom ziher,kaj vse potrebujem. LP
mašino bom dobil za mali denar,tako da se mi zagotovo izplača....
še vedno pa mi lahko kdo odgovori na zgornja vprašanja, da bom ziher,kaj vse potrebujem. LP
lej kupiš kompleten motor 1.4 iz clia ven, svojga daš ven pa tega noter, nič ni razlike, vse paše direkt noter, konektorje izklopš pa prklopš une druge, stvar rešena, če bi te pa zanimal še mal več konjev, imam pa 1.8 110Km motor od clia, cena ugodna, pa motor je kompleten, samo noter vržeš, prklopš konektorje in dela! drgač pa morš obvezen iz clia uzet motor, ker 19ka nima odzunaj gledano ne levi strani glavni nosilc, pr cliu motor visi, pr 19ki je pa na mostu gor zategjen.
Računalnik treba menjat.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
kakšni papirji?Cr00k napisal/-a:...papirje za homologacjio, registracijo...kolk je komplikacij?
Uradno se pa da samo če je bil motor v originalu tudi v tem modelu avta. Samo je malce več dela, pa seveda, dražja registracija in cestnina.
Enigma motorsport
Premenjaš motor v boljšo karoserijo in homologiraš menjavo kareoserije, pa še nižjo registracijo maš pojobi napisal/-a:Ok da si temo sposodim. Kaj pa v primeru da imaš cliota 1.2 z vredu mašino in zanič školko ter cliota 1.4 ki mu je zribala mašina kakšne so pa tu ovire za zamenjavo motorja. Amm a je same shit ko upgrading. In ne mi rečt raje zrihti drugo mašino 1.4 tega nočem.
konektor je istiRibitch napisal/-a:aha,sepravi samo drugega priklopim,ali je slučajno drugačni konektor?????schik napisal/-a:Računalnik treba menjat.

Drive it like you stole it.
Član Renault kluba Slovenije
Če boš res to delal ti priporočam da kontaktiraš uporabnika bam88 ima doma motor 1.4 energy ki je bil vgrajen v mojem 1.2 cliotu, pa ima komplet vse nosilce menjalnik in vse samo vtakneš noter pa prklopiš pa dela je čisti plug and play, pa še prodaja ga, motor je pa v odličnem stanju vem ker sem ga sam zrihtal 
Če ni vsak dan zanimiv pol je brezveze !