Kabel

Vse o ozvočenju avtomobilov
Odgovori
Uporabniški avatar
HrCk
Kraj: Šentjernej

Kabel

Odgovor Napisal/-a HrCk »

Pozdravljeni

Doma imam kakih 50m kabla dimenzije 2x3.00 za zvočnike se prau u tistem prozornem(baker-aluminij) al kako je že to ..nevem kako bi se izrazu?

Zdej me pa zanima če se splača tak kabel vlečt po avtu za ene ovalce pa zvočnike v vratih? :)

Lp.
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

če se splača ne vem :lol:
koštalo te ne bo nič :wink:
jst bi ga ziher dal, da ga imam tuk doma :D
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
HrCk

:lol: ...ma ja vem xD...sam zdej če se nebi nč poznalo od malo manj debelejših pol se nebom matrou kam bi ga pospravu pa tlaču :D ...rajši tanjše kupim tega pa prodam če bo komu prou pršu :)..

lp.
Uporabniški avatar
matey18
Kraj: kranj

Odgovor Napisal/-a matey18 »

kabel za zvocnike je kabel za zvocnike.tut ce gres npr u big bang pa reces za kabel za hisno ali avtoakustiko bos dobu isti kabel razlike so samo v debelini ki pa je odvisna od same moci periferije
Uporabniški avatar
Ziga00
Kraj: Vnanje Gorice

Odgovor Napisal/-a Ziga00 »

Ponavad se tako debel kabel daje za kakšno povezavo med ojačevalcem in wooferjem, ampak nima veze, vseeno bodo te kabli dobri, sploh če jih imaš kdaj namen priklopit na ojačevalec.

Lp
Uporabniški avatar
HrCk

Aha no mogoče pa res kdaj:)..pa Hvala :D

lp.
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Razlike ne boš opazil. Krajši in debelejši kot je kabel, manj je izgube.
Če boš priklapljal na ojačevalec, bi bilo pa dobro imeti debelejši kabel. Na 2x3.0 pa lahko obesiš kakršenkoli sprednji sistem. :)
Slika
Uporabniški avatar
HrCk

:) ..No mal bi blo res smešno ,da bi šou kupovat kabl a mam ga doma ..sam sm tko mal vprašou ker je kr debeu pa da nebi nekam tlaču ap rinu če bi pa lahk tanjšega dau pa bi blo isto..sam zaradi tega . :D

pa Hvala :wink:
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

kere maš pa zvočnike v avtu? :)
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
HrCk

Trenutno nimam še nč oz. original ....in to ni dovolj :lol: pa bom dau povsej vrjetnosti Hertz u polico in spredi.. čeprou po eni strani bi pa rad da bi blo use v isti firmi se prav radio je Alpine da bi bli tut zvočniki amapk bom še premislu :)

Lp.
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

HrCk napisal/-a:Trenutno nimam še nč oz. original ....in to ni dovolj :lol: pa bom dau povsej vrjetnosti Hertz u polico in spredi.. čeprou po eni strani bi pa rad da bi blo use v isti firmi se prav radio je Alpine da bi bli tut zvočniki amapk bom še premislu :)

Lp.
alpine pa hertz sta dobra kombinacija :twisted: mam jst tud tako 8)
pa wooferček zadi :D
Odgovori