Nakup avtoradia

Vse o ozvočenju avtomobilov
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Nakup avtoradia

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Živjo,

zanimam se za nakup avtoradia, sam preferiram Pioneer, ampak predlagajte po svoje. Pogoj je, da ima priklop za woofer in usb vhod zadaj, tko, da lahko kabel povlečem v predal.

Prosim za ideje.

Hvala
bluerunner

Odgovor Napisal/-a bluerunner »

Iz lastnih izkušenj priporočam Alpine. Cena je malo višja ampak odtehta z zvokom in delovanjem.. :wink:
Renault Sport fan-Laguna dCI, 96kw dynamic lux
Uporabniški avatar
hunter07
Kraj: Koper

Odgovor Napisal/-a hunter07 »

Alpine CDE-9880R, ne boš ostal razočaran :wink:
Uporabniški avatar
Tadej

A bom šokiran nad ceno? Aja pa še to, fajn bi blo, da je radio črn in ne siv, saj siva grozno izstopa iz armaturke.
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

za 300€ dobiš dobrega Alpinčka. jst ne dam drucga radia v avto :!:
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
hunter07
Kraj: Koper

Odgovor Napisal/-a hunter07 »

Jaz sem svojega CDE-9880R ujel v italiji v neki akciji za 160€ ;)
Uporabniški avatar
drejc88
Kraj: trbovlje

Odgovor Napisal/-a drejc88 »

tudi sam prisegam na pionner, tako da je moj nasvet jasen. če imaš kazga ugledanga in ustreza pogojem, mislim da ne boš faliu.
Uporabniški avatar
Ziga00
Kraj: Vnanje Gorice

Odgovor Napisal/-a Ziga00 »

http://caraudioempire.com/avtoradio-alp ... pr-1146143
Tale model sem dal že v vsaj 3 avte in so stranke super zadovoljne. Se splača dat mal več.

Lp
Uporabniški avatar
sunko
Kraj: Vodice

Odgovor Napisal/-a sunko »

Alpine itaq :wink:
Uporabniški avatar
VentilaR
Kraj: Kranj - Radovljica

Odgovor Napisal/-a VentilaR »

ful odvisno od okusa... usak ma svoj okus, men je Pioneer na vrhu... no sj pravm usak drgač gleda na to :D

drgač pa tja do 205€ priporočam tegale
http://caraudioempire.com/avtoradio-pr-1148023

edino kar je je to da ima spredaj vhod za USB :mad:
obi
Kraj: medvoški štajerc

Odgovor Napisal/-a obi »

No no ne se kregat pobje. Prisegat na kako znamko avtoradija je tak kot govort reno je bolji odhonde, hondaš pa govorijo da ni boljšga avta od honde... Eni mamo pač boljše izkušnje z enim eni z drugim tipom AR. Men osebno blaupunkt ne leži pa da ga j----- drugi bi si pa nekaj odrezali da ga dobijo.
Tadej Vse kar so povedal pa je res Alpine je za kanček boljši od pioneerja, res da plačaš višjo ceno zato na koncu pa je funkcionalnost ista (vem kako zahteven uporabnik avtoradija si :D). Torej oba predloga Alpina sta vredu le če nista pregloboka za tvoj žep. Finta pa je da pineer v nižjem cenovnem rangu ne dela AR z USB vhodom zadaj na žalost.
Štrom for wife, UPS for life.
Uporabniški avatar
Tadej

Hvala za pomoč fantje, ne obupat nad mano, ampak da še tko povem z tem Pioneerjem k ga mam sem FULL zadovoljen in mu po mojem mnenju ne manjka nic razen USB vhoda. Nisem zahteven uporabnik, pa še Alpine me zna še kake šipe stat.

Torej iščem nižji cenovni razred, Alpine odpade.
Uporabniški avatar
umlinar
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a umlinar »

Pri akustiki absolutno velja vec gnarja vec muske. mislim, da je kak boljsi model pioneerja cist zadost za povprecnega uporabnika. Upostevajmo predvsem, da 3/4 ljudi poslusa cdje z mp3ji kompresiranimi z 128kbps in original ozvocenjem. tukaj niti slucajno ne pride do izraza alpine za 300€. res pa je, da je razlika ce kupis evertone ali npr. blaupunkt :) Moj glas gre pa Pioneerju, zaradi "ORGANSKEGA" displaya!!! :smt035 mal heca. Ni mi pa vsec sedanji uporabniski vmesnik, ki ga imajo zadnji pioneerji. se bol me pa moti, da ni skor nc gumbov na radiu, mors vse prek daljinca upravljat.
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?
Uporabniški avatar
matey18
Kraj: kranj

Odgovor Napisal/-a matey18 »

Tut jst prisegam na pioneer ga mam ze od zacetka pa ga nebi menju razen za novejsi model. Vzam tist kar je teb vsec itak nimas kj zgresit pioneer,alpine,blaupunkt vse je v redu.
Uporabniški avatar
Tadej

Kako je pa vaše mnenje o Blaupunkt Memphis? Ga en na forumu prodaja pa se zanimam zanga...
Odgovori