menjava platišč

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
dunstar
Kraj: Brežice

menjava platišč

Odgovor Napisal/-a dunstar »

Ko sem avto kupil sem imel gor 16 col privilige felge in senzorji v gumah so mi delali ok. Potem sem kupil 17 col dynamique felge in dal tudi te senzorje v gumi skalibrirati in so delali ok. Sedaj je zopet prišla zima in 16 col-ke in meni v avtu opozarja senzor fault. Čeprav so bili te isti senzorji prej skalibrirani in delali ok. Kolikor vem se lahko sklibrira 2 kompleta gum in felg. Mogoče rabi avto čas da skapira da je drugi komplet gum na avtu. Ko sem dal 17ke dol je minilo kr nekaj časa da je začelo svetiti senzor fault, nekaj časa je avto še zmaraj kazal kot da se ni nič zgodilo. A obstaja kakšna fora da preklopiš iz letnih na zimske felge? Hvala za pomoč, konec koncev pa lahko v ponedeljek grem na servis še enkrat skalibrirat vse skupaj. Gre za Laguno 2, 2003 l. 1,9 dci.
Renault Laguna GrandTour 1,9 dci privilege lux
bobo.89
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a bobo.89 »

kaj ti neda noben senzor ali sam kakšen od njih ne? zdj ena zadeva je to da je tista baterija v senzorjih za cca 7 let, potem je treba senzorje menjat ker se izprazne baterija...druga stvar je pa, kokr jest vem jh morš zmeri k zamenjaš gume identificirat iz kompjutram. lagune od leta 2005 majo ta problem baje že rešen...
dunstar
Kraj: Brežice

Odgovor Napisal/-a dunstar »

nobeden senzor ne dela, po moje jih je zbrisal iz nastavitev računalnika in jih zato ne prepozna. Treba bo na servis.
Renault Laguna GrandTour 1,9 dci privilege lux
Uporabniški avatar
vojko1962

Odgovor Napisal/-a vojko1962 »

Pri meni je bilo potrebno prevoziti cca 10 kilometrov preden so začeli delovati po menjavi platišč.
Včasih vozim hit,včasih pa počas
Odgovori