lučka za airbag
lučka za airbag
Živjo! Vozim megana 2 in imam en problem....med vožnjo se mi prižiga lučka za airbag in servis lučka.
Je že imel kdo podobne težave, kakšna rešitev??
Lp
Je že imel kdo podobne težave, kakšna rešitev??
Lp
A si mogoče pomislil da je lahko crknilo tudi računalo za SRP/SRS zaščito ali pa volanska navojnica? Ni zmeraj samo konektor... Avto na računalo, pa se bo vedelo.vojko1962 napisal/-a:Težava je verjetno v konektorju pod sedežem.Ko ti prižge lučko za AB se s sedežem zapelji malo naprej,malo nazaj.Če ne bo pomagalo bo najverjetneje treba polotati kontakte pod sedežem.
Drugače je lahko ob nezgodi
...sorry, no airbags today...
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Saj to hočem povedati... Vsi so bili pametni kako so fuč konektorji pod sedežem, no računalo pa je povedalo, da je fuč računalo za SRP/SRSBor napisal/-a:Pri meni na meganu 2 je bil kriv konektor na zadnjih zategovalcih pasov.
Menjal sem oba. 80e z delom.
Pelji najprej na tester pa bo takoj videl, kje je problem.
lahko poveš kaj več o tem?? mogoče približne cene? karkoli?robertp napisal/-a: A si mogoče pomislil da je lahko crknilo tudi računalo za SRP/SRS zaščito ali pa volanska navojnica? Ni zmeraj samo konektor... Avto na računalo, pa se bo vedelo.
namreč jaz imam že polotane žičke pod zicom, in še vedno sveti.
Heh, sm že nekaj časa nazaj ugotovu, kaj je narobe....gumijast predpražnik se mi je med vožnjo prestavljal naprej pod pedala, pa sm ga vedn nazaj potisko in ko sm ga potisno predaleč, je zgleda da zmrdau mal kable pod sedežem in se mi je lučka prižgala....odkar sm odstranu predpražnik, se lučka ne prižiga:)))
Clio II ni imel zadaj zategovalcev. Ko sem našega preklopil na tester je diagnostika SRS računala vseskozi spreminjala vrednosti in vseskozi izpisovala napako kot da je bil sistem aktiviran (oba AB sprožena, prav tako zategovalca). Po menjavi je bilo naslednjih 6 let mir (do prodaje). Cena SRS računala z menjavo je bila cca 150 EUR...drejc88 napisal/-a:lahko poveš kaj več o tem?? mogoče približne cene? karkoli?robertp napisal/-a: A si mogoče pomislil da je lahko crknilo tudi računalo za SRP/SRS zaščito ali pa volanska navojnica? Ni zmeraj samo konektor... Avto na računalo, pa se bo vedelo.
namreč jaz imam že polotane žičke pod zicom, in še vedno sveti.
aha aha, no ja pozabu sm oment da se gre za megana II 1.9 l.04, tko da če veš še za megana bi blo super...
stvar očitno ni tako nedoužna kar se cene tiče, ampak ok za varnost potnikov po treba tut to poštimat, vrjetno pa lahko pričakujem še kakšen € več kot za cliota ali ne? če je res v tem problem.
lp drejc
stvar očitno ni tako nedoužna kar se cene tiče, ampak ok za varnost potnikov po treba tut to poštimat, vrjetno pa lahko pričakujem še kakšen € več kot za cliota ali ne? če je res v tem problem.
lp drejc