Mi lahko kdo pove kje bi najdu imena original litih platišč od Lagune II.
Pa še to, ima kdo mogoče sliko od lagune z platišči od megana RS 18 col?
Hvala
kaki drek od 17" maš samo silverstone, ki so pa gred ko marija, se pravi da bomo kar na scali ostali o 18" pa niti razmišljali niso, od lagune 3 pa itaq ne pašejo ker majo drugačno razmerje med šraufi
jaz pa mislim da ne manjkajo nič slike, pri določeni opremi so bila na voljo določena platišča, ja ne vem če majo isti razmak pol pasejo, samo kolko mene občutek ne vara megan na 4 vijake ne na 5, ali se motim?
te ki pa ti gledas pa bi "lahko" ble louxor 17" al pa ne
Zadnjič spremenil sinko, dne 02 Nov 2010, 15:53, skupaj popravljeno 1 krat.
so LOUXOR ja platišča. Drgač pa navadni megani majo 4 x 100, Sport 2.0 T ima pa 5 x 108. Samo ne najdem nobene slikce kko zgleda to na laguni.
V kateri opremi pa so te LOUXOR platišča, ker na sliki teh ni.
ne vem pri kateri, mislim da je to še nekaj feltn ki so pač ble v prodajo, meni zelo redke, tu lahko pogledaš http://kevpage.chez-alice.fr/jante_laguna21.htm , mene najbolj zanimajo, oziroma so mi najlepše Nervastella al pa te Louxor, samo kaj ko jih je težko dobit rabljene, nove pa izpod 180€ ne dobiš
na niso mi tok lepe te Nervastella, al louxor al pa nervasport, sam uprašanje kok morm met distančnike da spremenim razmerje? k lufta do blatnika mam še dost zdj s temi 16.
Za distančnik na sistemB bi morala biti debelina vsaj 25mm, vsaj jaz sem jih imel 25mm, vendar sem jih kasneje stanjšal na 20mm in kupil daljše vijake(drsalo ob blatnik). Ti bi pa moral malce preračunati s širinami platišč in et-jem.
Za distančnik na sistemB bi morala biti debelina vsaj 25mm, vsaj jaz sem jih imel 25mm, vendar sem jih kasneje stanjšal na 20mm in kupil daljše vijake(drsalo ob blatnik). Ti bi pa moral malce preračunati s širinami platišč in et-jem.
jaz imam sistem B na 20mm debelini distančnika (s TUV certifikatom) tko da mislm da je to že dovol
Ok ebay, zdej mi pa povejte kko jest to dobim, to gre na licitacijo, to vem, kko je pa pol s plačilom ker gre za privatni oglas kokr jest razumem. Če se da, da bi mi kdo razložu