Zakaj nisi član kluba?
Sem (bil) član 1 leto. Zakaj nisem več?
), na zavarovalnici so me pa samo debelo gledali ko sem omenil popust.
Tako da sem imel edino "korist", nalepko, ki pa jo lahko dobim za manj kot 20€.
Drugače ta klub je čisto ok, samo pač nimam nič od tega, ker če bi hotel, bi šel lahko še zmer na vsa srečanja in podobno...
Pa brez zamere
Med drugim tudi zato, ker recimo klubske kartice tudi enkrat nisem koristil (če bi se recimo peljal po kose v trgovino kjer imajo člani popust, bi dal več za bencin kot bi dobil popustaSymon napisal/-a:Ker nisem klubski človek (nasploh nisem rad v klubih ampak samo v dobri družbi brez vseh obveznosti)...
Tako da sem imel edino "korist", nalepko, ki pa jo lahko dobim za manj kot 20€.
Drugače ta klub je čisto ok, samo pač nimam nič od tega, ker če bi hotel, bi šel lahko še zmer na vsa srečanja in podobno...
Pa brez zamere
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Tu se pa ne strinjam. Zame kot nečlana je bilo nekaj najboljšega, da je klub organiziral trackday. Če bi bilo samo to parkrat leto (po možnosti za člane kak € ceneje) bi se mogoče še kak divjak včlanil. Sam na avtomobilistične klube nasploh gledam tako, da večina jih dela samo piknike. Malokateri avtomobilistični klub reče zdaj pa naredimo nekaj kot avtomobilisti. Organizirajmo show, avtoslalom, trackday... To so stvari ki jih posameznik ne more, če je pa za teboj klub pa je to dosti laže vključno s sponzorji za take evente.jero_13 napisal/-a: drugače pa se v sklopu t.i. kluba, dogaja absolutno premalo. premalo srečanj, premalo kakršnih koli aktivnosti. Sicer pa kot so drugi napisal, se lahko praktično skoraj vseh aktivnosti udeležujem kot nečlan.
Sicer pa ja, jaz še od Gas Tuning Teama ne koristim ugodnosti in mislim, da jih tudi tu ne bi/bom veliko.
verjamem da so tekmetek napisal/-a: na zavarovalnici so me pa samo debelo gledali ko sem omenil popust.
če nebi manjkal v prvem razredu ko so se abecedo učili, bi morda znal prebrati pri komu in kako uveljaviti ta popust, najbrž je zdaj klub kriv ker se ti ni dalo brat, oz. ker ne znaš?
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Sam nekaj glede tega: "nimam nič od tega"
Nočem nič rečt, ampak mislim da je to najmanj kar lahko pričakujete. Js sm se včlaniu zato da postanem del neke skupnosti in tudi doprinesem nekaj k delovanju. Takoj ko sem izvedel za klub sem se logiral in včlanil, ideja kluba in same skupnosti mi je bila zelo všeč, in želel sm si doprinesti nekaj. Verjetno sem tut zato zdj predsednik
Nočem nič rečt, ampak mislim da je to najmanj kar lahko pričakujete. Js sm se včlaniu zato da postanem del neke skupnosti in tudi doprinesem nekaj k delovanju. Takoj ko sem izvedel za klub sem se logiral in včlanil, ideja kluba in same skupnosti mi je bila zelo všeč, in želel sm si doprinesti nekaj. Verjetno sem tut zato zdj predsednik
edino za to še nisem, ker mi ej ta moment tško dat cca20€
...
ni mi blo pa tško dat za nouga CLIO-ta
sliš se extremno čudno, ampak po slovensko
Sej se bom, a je kdo i Novga mesta, tle pr Revozu doma tko k jzt? tut šteje, če je belokranjc, ker tam je full lepo, pa korenine mam tam. Tle sm doma ker je taka usoda...
PS: pa tut cajta nism mel, da bi prebral pogoje pa vso to birokracijo...:s
ni mi blo pa tško dat za nouga CLIO-ta
sliš se extremno čudno, ampak po slovensko
Sej se bom, a je kdo i Novga mesta, tle pr Revozu doma tko k jzt? tut šteje, če je belokranjc, ker tam je full lepo, pa korenine mam tam. Tle sm doma ker je taka usoda...
PS: pa tut cajta nism mel, da bi prebral pogoje pa vso to birokracijo...:s
zekaj se mora v vsaki temi debatirar, razpravljat in nevem kaj
tokratna tema je bila namenjena nečlanom če sem prav razumel, torej forumašem ki NISO člani , torej kaj vam ni jasno??
zakaj jaz nisem član, zato ker se dosti stvari ne jemlje resno
dosti stvari je še nerazčiščenih, pometenih pod preprogo, recimo štajerski del, nažalost tudi jaz spadam pod štajersko ampak me ne zanima preteklost
to da ste kot dolenjski in censtralni del slovenije izgubili štejerski konec, nič naredili za to in kr izpustili, takrat je bila zamera letela na križija, to je zame sramotno
v glavnem, jaz ne kujem nobene zamere, ker kolko jaz vidim sem edini nečlan štajerskega konca ki se še rad druži z ostalimi forumaši, člani kluba
z sedanjim predsednikom kluba je klub postal nekaj konkretnega in upam da bo tole postalo še kaj več
potrebno je pa upozoriti, grajati dosti forumašev, jim povedati kaj je prav in kaj ne, če kdo ne upošteva tega pa se ga upozori
torej, zresnite se že enkrat , drugim govorite da naj ne smetijo tem, tukaj pa se dogaja ravno to. tukaj ta tema, vsaj v mojem mišljenju ni namenjena debatam, za to naj se nardi kakšna druga tema, drug post in naj se tam razpravlja o tem, verjamem pa da če bi vsi forumaši čekirali vse teme, vem da bi se pojavilo dosti blatenja zato pazite malo.
lep dan
in
naj se čarovnice tokrat v nebo napotijo samo z metlami in sesalce pustijo doma, pač okoljevarstveniki gledajo

tokratna tema je bila namenjena nečlanom če sem prav razumel, torej forumašem ki NISO člani , torej kaj vam ni jasno??
zakaj jaz nisem član, zato ker se dosti stvari ne jemlje resno
dosti stvari je še nerazčiščenih, pometenih pod preprogo, recimo štajerski del, nažalost tudi jaz spadam pod štajersko ampak me ne zanima preteklost
to da ste kot dolenjski in censtralni del slovenije izgubili štejerski konec, nič naredili za to in kr izpustili, takrat je bila zamera letela na križija, to je zame sramotno
v glavnem, jaz ne kujem nobene zamere, ker kolko jaz vidim sem edini nečlan štajerskega konca ki se še rad druži z ostalimi forumaši, člani kluba
z sedanjim predsednikom kluba je klub postal nekaj konkretnega in upam da bo tole postalo še kaj več
potrebno je pa upozoriti, grajati dosti forumašev, jim povedati kaj je prav in kaj ne, če kdo ne upošteva tega pa se ga upozori
torej, zresnite se že enkrat , drugim govorite da naj ne smetijo tem, tukaj pa se dogaja ravno to. tukaj ta tema, vsaj v mojem mišljenju ni namenjena debatam, za to naj se nardi kakšna druga tema, drug post in naj se tam razpravlja o tem, verjamem pa da če bi vsi forumaši čekirali vse teme, vem da bi se pojavilo dosti blatenja zato pazite malo.
lep dan
in
naj se čarovnice tokrat v nebo napotijo samo z metlami in sesalce pustijo doma, pač okoljevarstveniki gledajo
Zadnjič spremenil Doctor DJ, dne 31 Okt 2010, 21:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Zato k nimam renoja! Hodm pa na meete zarad družbe
:a2_mongo4yj
:a2_mongo4yj
http://www.enigma-motorsport.si" onclick="window.open(this.href);return false;Kot ustanovitelj in prvi predsednik nekdanjega kluba SRTC Velenje lahk recem samo vsa cast vodstvu tega kluba. Zakaj? Ker je zelo tezko tako zadevo gor drzat, sploh od zacetka. Ker je precej zakomplicirano organizirat vsako malo vecjo stvar (razen piknikov), laufarije tolk, da sam sebe srecas, na konc pa itak vsi sam spluvajo. Poleg tega vsi pricakujejo nevem kaj, clanarine pa najraje sploh nebi placali.
Zakaj nisem clan kluba? Ker se nimam casa za udelezbo na sestankih, vseh razlicnih organiziranih dogodkih, piknikih itd. Ne rabim klubske nalepke in mi ne pridejo prav popusti.
Sem pa vseeno vesel, da lahk uporabljam forum in mogoce se pa vclanim, samo zaradi podpore in nic drugega.
Hvala vodstvu, tako dalje!
LP
Zakaj nisem clan kluba? Ker se nimam casa za udelezbo na sestankih, vseh razlicnih organiziranih dogodkih, piknikih itd. Ne rabim klubske nalepke in mi ne pridejo prav popusti.
Sem pa vseeno vesel, da lahk uporabljam forum in mogoce se pa vclanim, samo zaradi podpore in nic drugega.
Hvala vodstvu, tako dalje!
LP
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?
Po pravici povedano sem že razmišljal o tem, vendar nimam časa še za en klub- poveljnik pri gasilcih, do letos predsednik športnega društva in še vedno aktiven član, zdaj sem še v sveu KS, pa še šiht v izmenah, tako da je časa zelo malo.
Mogoče se drugo leto včlanim, če ne drugo, da dobim vsaj nalepko
Mogoče se drugo leto včlanim, če ne drugo, da dobim vsaj nalepko