ubistvu se da nazaj noter vprešat in je kot nov, da se tudi zamenat ampak morjo vseeno uprešat noter, ker baje z časoma ven ga malce potegne pa dobi luft, pa se z vprešanjem popravi vse.
V kompletu je priložena patentna samozatezna varovalka, ki se pri odvijanju polomi. Glej, da ti jo v trgovini dajo zraven. Se pa to zašraufa. Šteje se število obratov uvitja končnika pri pestu, zapiše vrednost in da nazaj. Fajn je tudi pomeriti skupno dolžino za primerjavo. Na koncu pa optiko. Menjaj v parih obe strani z vsemi končniki, je najceneje zaradi optike.
wily...ma to bi js lahko s primezom spresal?...samo torej morem js celo volansko letev snet dol??
joztom mislim da nisi razumel...na tisti strani proti pestu se privijaci ja, to mi je jasno...a na drugi strani kjer gre v volansko letev in je ta zglob??..pa tam?
Glede optike mi je jasno...se pa da tudi to resit s stetjem navojev
Štetje navojev je na grobo nastavljanje, da prideš do optike. Na delu ki gre v volansko letev pa se zategne do konca, da patentna podložka zagrabi, je cca 2cm v premeru in ima nekakšne roge.
torej tam v volansko letev se samo not prine...?..samo kko pa da vn ne pade...je kaka varovalka?....
se nekaj me zanima..kdaj je tam luft ne...tudi ko volan na hitro obracas levo desno se slisi tok tok...kaj ce js zamenjam koncnik se bo luft odpravil..al je mozno da je sama volanska letev znucana...ali je koncnik mehkejsi da se prej on obrabi??
LP
PS:ja, stetje navojej je bolj tko...samo ce das na iste navoje naceloma bi moralo pol bit enako....a ne?..korak navoja je pousod isti...