Ventilacija laguna 2

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
Roby

Ventilacija laguna 2

Odgovor Napisal/-a Roby »

pozdravljeni

Imam namreč Laguno 1.9 dci in me zanima zakaj mi včasih ne deluje ventilacija.Ko avto naprimer stoji nekaj ur nato ga prižgem ne dela ventilacija.Se peljem nekaj km in avto ugasnem ter ponovno prižgem pa začne delat ventilacija.To opazam ko je avto hladen naprimer zgodaj zjutraj ali pa zvečer.Kje bi bila lahko napaka?
Uporabniški avatar
Roby

Evo včeraj in danes isto.Zvečer grem iz ljubljane proti domu in spet ventilacija ob vklopu se ne odziva.Se peljem cca 20 km da se avto segreje nato ga ugasnem in ponovno prižgem pa začne ventilacija delovat.Kaj bi lahko to bilo?
Uporabniški avatar
WarpedOne
Kraj: Hrastnik

Odgovor Napisal/-a WarpedOne »

Z ventilacija misliš veter al toploto? Če prvo je lahk ventilator v odhajanju al pa kaka kontrolna elektronka, če drugo pa kak motorčki lopute ipd.
Laguna Coupe GT dci 180
Uporabniški avatar
Roby

Mislim vse ne dela klima ne gretje vglavnem ne piha nič ven pri režah vglavnem lahko z tipko ugasnem na off in ponovno prižkem z klimo pa nič.Potem ko je pa avto topel in se ugasne ter ponovno štarta pa vse normalno dela in to opažam samo ko je zunaj hladno poleti tega ni bilo je normalno delovalo.
Uporabniški avatar
Marsovcek

Odgovor Napisal/-a Marsovcek »

Si uspel rešiti problem? Meni se je namreč začelo enako dogajati...
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Meni se je isto zgudilo enkrat lani pozimi, ko je blo -15°c. Sem pustil avto 30min na soncu, težava je izginila in se do zdej ni več ponovila (trkam).
Uporabniški avatar
mali
Kraj: Dobova

Re: Ventilacija laguna 2

Odgovor Napisal/-a mali »

Problem je sledeči: Laguna 2, letnik 2003, avtomatska klima. Ventilacija (v kabini) zjutraj normalno deluje v vseh stopnjah. Ko se pa zunanja temperatura segreja na 20°C ali več, pa ventilacija ne deluje v nobeni stopnji. Kaj je narobe???
Odgovori