Megane Berline Bluetooth radio

Vse o ozvočenju avtomobilov
Odgovori
Uporabniški avatar
Jodlar

Megane Berline Bluetooth radio

Odgovor Napisal/-a Jodlar »

Pozdravljeni

Imam novega Megana Berline in imam vgrajen bluettoth radio. Deluje BP. Imam pa problem da me sogovornik pri telefonskem pogovoru slabo sliši :(
A je to kakšna nastavitev na radiu??
Prosim za pomoč
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

Se mi zdi, da sem nekje v menuju videl to nastavitev. Malo poglej, lahko da je tisto nekaj drugega, ker avta nimam niti en cel teden. Sem pa že opravil par prostoročnih pogovorov in zaenkrat ni noben rekel, da se slabo slišo. Niti niso ugotovili, da kličem preko avtoradia. Nastavitve so default.
Uporabniški avatar
Jodlar

Pozdravljeni

Menjal sem telefon (Samsung Galaxy S2) in sedaj ne morem uporabljati prostoročnega telefoniranja preko radia. Prej s HTC Desire mi je delala OK.
Ima kdo kakšno idejo?
Uporabniški avatar
UrosJ
Kraj: M. Sobota

Odgovor Napisal/-a UrosJ »

Ja v radiu imaš nastavitev občutljivosti mislim da! mene normalno baje slišijo.

glede telefonov pa jaz nisem imel z nobenim problemof ne z htc ne z samsungom! znova sparaš in dela!

lp
Uporabniški avatar
Jodlar

Mislim da ni tako enostavno. "Starejšni televoni so imeli bluetooth verzije 2, Galaxy S2 pa ima ver. 3. Mislim da tukaj tiči problem
Uporabniški avatar
Jodlar

Jodlar napisal/-a:Pozdravljeni

Menjal sem telefon (Samsung Galaxy S2) in sedaj ne morem uporabljati prostoročnega telefoniranja preko radia. Prej s HTC Desire mi je delala OK.
Ima kdo kakšno idejo?
Pozdravljeni

Je morda že kdo rešil ta problem? Telefon normalno sparim z avtoradiem, ko me pa kdo pokliče, mi avtoradio tega ne zazna. Skratka ne morem telefonirati preko radia. (avtoradio pa je sparjen). Z HTC-jem pa dela čisto OK. Je kakšen upgrade za avtoradio?
Zelo bi bil vesel če bi znal kdo kaj svetovati.
Odgovori