Woofer

Debate o največjih hišnih modelih
Odgovori
Uporabniški avatar
mansus
Kraj: Gorenjska

Woofer

Odgovor Napisal/-a mansus »

Ker potrebujem prostor v prtljažniku ( inv. voziček ) in ker me jezi tista velika škatla z wooferjem sem se odločil za omenjeno predelavo prtljažnika
Vgradil sem woofer 20 cm ali 8" v prej pripravljeno škatlo iz lesa in oblečena z epoxy lepilom.

Slika

Na drugo stran pa sem vgradil ojačevalec

Slika

Slika

LP
Zadnjič spremenil mansus, dne 08 Nov 2011, 21:10, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
mansus

Re: Montaža ojačevalca in woofer-ja v bok prtljažnega prosto

Menjava ojačevalca

Slika
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

:a2_aplavz lepo, sam tisto original gz mrežico bi še zamenjal za kakšno drugačno pa bi bilo popolno
Uporabniški avatar
Borut Povše
Kraj: Kamnik

Odgovor Napisal/-a Borut Povše »

Tole je super. Tudi sam kupujem Espaca pa bom moral nekaj podobnega spalamudit, pa me zanima, kolk je placa zadi in ali si samo škatlo naredu pa v pokrovu lukno za wufer al kako. Dej mal bol podrobno če lahko. Kje si kable pelu k se zici lahk šibajo.... Mal več slikic, može?? :P
ESPACE 4 2.0 dci INITIALE Proactive
Uporabniški avatar
mansus

Borut Povše napisal/-a:Tole je super. Tudi sam kupujem Espaca pa bom moral nekaj podobnega spalamudit, pa me zanima, kolk je placa zadi in ali si samo škatlo naredu pa v pokrovu lukno za wufer al kako. Dej mal bol podrobno če lahko. Kje si kable pelu k se zici lahk šibajo.... Mal več slikic, može?? :P
Če omenjeno škatlo in mogoče woofer že ali še rabiš se lahko kaj zmeniva , ker bom odstranil in izdelal boljše.
Uporabniški avatar
Borut Povše

Re: Woofer

Živjo. No po dolgih letih sem končno prišel do svojega Espace-a. Zanime me, kje si pobral (verjetno direkt iz radia) signal, ter koliko je prostora tam, kjer si imel woofer? Pa kje si peljal vse kable? Bi mel, pa nebi rad kake tople vode odkrivu. A si imel ti še cd veksler zadi, pa si tam pobral, ker jaz nimam nič? Kaj si pa sedaj vgradil? Kako slikico: LP
Uporabniški avatar
mansus

Radio imam jaz zadaj in prav tako cd . Še zmerom furam original radio . Ojačevalec imam priklopljen preko hi-low adapterja in špila čisto OK. Wofer imam pa sedaj v original škatli , da ga lahko odstranim ko je potrebno . Otrok raste in ima večji invalidski voziček tko da rabim prostor .
Tisti wofer ,ki je bil vgrajen v stranico pa je bil velik samo 20cm ,škatla pa kombinacija lesa in poliestra . Vse skupaj je bilo premalo tudi zaradi volumna .
Lp
Uporabniški avatar
Borut Povše

Bom pač počasi moral nekaj napelat od radia nazaj, mam pa tud jaz woofer v boxu še od starga avta. Bo mal počakal na toplejše vreme spomladi. LP
Uporabniški avatar
Borut Povše

Zanima me, kako se pri Espace-u pride do radia? Kako se ga vzame ven? Kako na lahek in čim bolj enostaven način priti z kabli do njega in seveda potem do zadnjega dela avtomobila? LP
Odgovori