Živjo,
ker je želja imeti na traficu xsenon žaromete, ki jih bom homologiral, seveda bom vgradil avtomatično nastavitev žarometov ter pranje, bi rad imel tudi luči z lečami. Ker pa mi ni uspelo najti nobenega podjetja, ki se s tem ukvarja, se obračam na vas s prošnjo, če kdo ve za katerega proizvajalca takšnih luči oziroma kje se bi jih dalo dobiti, pogoj pa je seveda da je možna homologacija?
Hvala za vse odgovore
PS: Je na tem foromu kak podforum za trafice?
Luči z lečami za renault trafic
Pomoje zarad same luči toliko ni problem. Če se najde TUV certifikat za tak kit pol ne vem zakaj se ne bi dalo homologirat. Edino ne sanja se mi pa kje dobit tisti senzor za avtomatsko nastavljanje višine.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Smiselno je zame, gledano iz praktičnega zornega kota, kar pa se ekonomskega tiče me bo še vseeno prišlo ceneje kot ponavadi serijski xsenon. Prodajajo kite, ki so sestavljeni iz avtomatske nastavitve višine, za avtomobile ki imajo ročno nastavitev v kabini, ter kit za pranje žarometov. Žarnice so pa h4, ksenon žarnice z zaslonko za luči brez leče pa tudi. Tako da se zadovolji vsem pogojem zakonodaje. Ne vidim problema, da homologacija ne bi uspela. Kar se pa stroška tiče, me bo celoten komplet brez dela prišel 500,00€, tako da tako strašen vložek to spet ni.
Je kdo sploh poskušal to zadevo že homologirati, seveda ob predpostavki da je izpolnil vse zakonodajne zahteve?
Je kdo sploh poskušal to zadevo že homologirati, seveda ob predpostavki da je izpolnil vse zakonodajne zahteve?
gago da še te jaz razočaram ob predpostavki da ugodiš vsem predpisanim pogojem xenona naknadno vgrajenega NE moreš homologirati ne sprašuj zakaj pa kako, pač ne moreš in nikjer ti ga ne bojo homologirali, v slo je mogoče 10 avtov ki imajo to vgrajeno aftermarkt in da imajo homologirano, ker so seveda homologirali takrat ko se je dalo, ja osebno poznam ibizo letnik 95 ki ima
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS