Nega usnja
Nega usnja
Kako in s čim negovati usnje? Na Grand Scenicu imamo usnjene sedeže, kako jih pravilno negovati, da ne bodo čez nekaj let razpokani in obrabljeni, kot to vidim pri nekaterih (prijateljičin Megane II) starejših avtomobilih.
lp
J
lp
J
BMW 323i (1983)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
Pa saj to ni naravno usnje...halo!!!! To usnje ne pije oziroma vpija.Doctor DJ napisal/-a:krema za roke 48
Takšna usnja so bila v avtomobilih nekako do leta 2002/2004.
V trgovini z avtokozmetiko kupi tekočino za mazanje umetnega usnja in to je to. Še prej pa ga je potrebno očistiti z čistilom predvidenim za umetno usnje
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Re: Nega usnja
Jaz sem uporabljal nekaj podobnega kot je to:
http://www.mimovrste.com/artikel/342018 ... nax-250-ml
Za volan in prestavno ročico imam pa kar navlaženo gobico, katera je namenjana za negovanje usnjene obutve.
http://www.mimovrste.com/artikel/342018 ... nax-250-ml
Za volan in prestavno ročico imam pa kar navlaženo gobico, katera je namenjana za negovanje usnjene obutve.
- the assassins
Pozna kdo na dolenskem katerga ki popravlja usnje ?
- the assassins
Popravlja ja. Na voznikovem sedezu mi je poclo usnje in bi rad to postimal in nobenga ne poznam.
Kar koli boš popravljal bo vedno znova počilo. Poči pa ponavadi ob mrzlih dneh. To kar imamo v avtih ni naravno usnje.
Moji zici so v meganu gt-line še vedno kot novi. Pozimi pazim da se ne sedam na rob in je to to.
Nažalost prodajajo kot usnje ki pa v resnici ni . Je sky.
V očetovi laguni so 3x menjali v garanciji prevelko. Nažalost je tudi ta zadnja že počila ene 3 cm po dolžini.
Jaz bom poskusil z kakšnim prožnim lepilom (sekundnim) ki ne rata trdo, zalepit toliko da se nebo videla bela podlaga.
lp
Moji zici so v meganu gt-line še vedno kot novi. Pozimi pazim da se ne sedam na rob in je to to.
Nažalost prodajajo kot usnje ki pa v resnici ni . Je sky.
V očetovi laguni so 3x menjali v garanciji prevelko. Nažalost je tudi ta zadnja že počila ene 3 cm po dolžini.
Jaz bom poskusil z kakšnim prožnim lepilom (sekundnim) ki ne rata trdo, zalepit toliko da se nebo videla bela podlaga.
lp