Lepo prosim za pomoč...
-
Elvis Slo.
Lepo prosim za pomoč...
Lepo bi pvas prosil, če mi lahko poveste, kje se nahaja varovalka za klimo pri Meganu 2 2005 1.5 dci. Imam avtomatsko klimo vendar ko jo vklopim, se ne zgodi prav nič, razen napisa, da je prižgana. Predn me na servisu oskubijo, bi rad vsaj preveril malenkosti. Najlepša hvala za pomoč.
-
Elvis Slo.
ok. to je tud meni se zgodilo na cliu pri avt. klimi. lahko imaš prazno klimo ali premalo plina. lahko ti je eno stikalo crknilo. lahko pa je tudi napeljava (inštalacija klime) si kje iz dolenjske doma?
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
-
Elvis Slo.
Žal nisem, sem iz Ljubljane. Za plin dvomim, je pa seveda mogoče. Namreč zjutraj je klima hladila kot more, popoldne se tud prižgala ni več. Na upam, da ni kej hujšega v okari. Aja, vem da mi je voda pri sovozniku tekla, to sem prebral na forumu, da je zamašen oddušek. Je mogoče to razlog za okvaro?
Pozdravljen,
Že dvakrat sem na Meganu 2006 imel težavo, da se klima ni vklapljala in obakrat je bila težava v presostat stikalu. Napako so obakrat odpravili na pooblaščenem servisu, ker sem uveljavljal garancijo. Menim, da je tudi v tvojem primeru problem presostat stikalo, za katerega pa ne vem kje se nahaja.
Že dvakrat sem na Meganu 2006 imel težavo, da se klima ni vklapljala in obakrat je bila težava v presostat stikalu. Napako so obakrat odpravili na pooblaščenem servisu, ker sem uveljavljal garancijo. Menim, da je tudi v tvojem primeru problem presostat stikalo, za katerega pa ne vem kje se nahaja.
Leonardo