Laguna III - lučka za gretje zicev

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
bostjan1111

Laguna III - lučka za gretje zicev

Odgovor Napisal/-a bostjan1111 »

Preden peljem avto na servis, sprašujem vas- strokovnjake s foruma, če se mogoče komu sanja glede moje težavice. Prejšnji teden sem namreč nabavil rabljeno Laguno III- prej nisem opazil, ampak zdaj se vskič, ko zapeljem v desni ovinek prižge opozorilna lučka na armaturi, za vklopljeno gretje sedežev, lučka gori, dokler ni konec ovinka, v levi ovinek ne sveti, tudi če na mestu obračam volan se lučka ne prižge. Stikala za gretje zicev so na nuli, če gretje vklopim, se lučka normalno vklopi.
Ima morda kdo kakšno idejo, kaj preverit- kakšen zrahljan konektor (kje ga najdem), drugače bom pač peljal avto na bližni servis, da preverijo.

Hvala za vaše odgovore!
Uporabniški avatar
mateichk
Kraj: Hrastnik

Odgovor Napisal/-a mateichk »

Pomoje so samo konektorji ja. Našpricat s kontakt sprejem pa bo... kje se pa nahajajo pa pojma nimam =/
Uporabniški avatar
zizek
Kraj: Lendava-Trimlini

Odgovor Napisal/-a zizek »

Ja verjetno nekje pod sedežem je kaj narobe po mojem,ker ko zapelješ v ovinek verjetno zaradi tvoje teže obremeniš en del sedeža bolj in verjetno pride do stika.
Uporabniški avatar
bostjan1111

Odgovor Napisal/-a bostjan1111 »

Hvala za odgovore, bom popoldan mal pogledal če najdem pod zici kaj sumljivega
Uporabniški avatar
WarpedOne
Kraj: Hrastnik

Odgovor Napisal/-a WarpedOne »

Včasih se splača že kr tko na pamet konektorje mal podrmat, kljub temu da zgledajo OK. Se kak stik izbolša, kje kak luft izgine ...

Je pa 100% kriv nek konektor.
Da bi bili kakšni kabli prenucani je še mal prezgodaj - če so le tam, kjer naj bi bili in jih ne cvika na kakem pregibu.
Laguna Coupe GT dci 180
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Če je še v garanciji pelji na servis, preden karkoli sam razdiraš.
Bi pa res znal bit kakšen stik pri konektorju ali stikalu.
Slika
Odgovori