Glavna vožnja (izpit)

Vse čudne teme in izlivi inteligence
Deniss
Kraj: Kranj

Glavna vožnja (izpit)

Odgovor Napisal/-a Deniss »

No ker bom v kratkem meu glano vožnjo me zanimajo vaše izkušnje, nasveti, ... glede glavne vožnje. Na kaj naj bom še posebej pazljiv, kaj naj storim za večjo zbranost?
Uporabniški avatar
mateichk
Kraj: Hrastnik

Odgovor Napisal/-a mateichk »

baje da pomaga red bull vodka pred vožnjo :D vsaj tko je moj inštruktor delu pri vsakem k je šou na izpitno ;) in začuda so skor vsi nardili
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Nič, skuliraj se in vozi tk kot treba pa ne pozabit nazaj gledat (v ogledala mislim).
Uporabniški avatar
pluty

Odgovor Napisal/-a pluty »

Glej v špegle in znake ob cesti, pa najprej poglej če ste vsi prvezani, ker ce je zaj... komisija proba tudi to.
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

hja tko kot so rekli, glej dost v spegle pa pozabi na tistega zadaj in ne bit zivcen :) pac pelji normalno, kot da tistega ni, samo poslusaj ga kam moras zavit (da ne bos kot jaz ko ga 1x nisem slisal) :lol:
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

jurre napisal/-a:hja tko kot so rekli, glej dost v spegle pa pozabi na tistega zadaj in ne bit zivcen :) pac pelji normalno, kot da tistega ni, samo poslusaj ga kam moras zavit (da ne bos kot jaz ko ga 1x nisem slisal) :lol:
al ga nisi slišal, al ga pa nisi hoto slišat :P Men se je tud noga na gasu tak pajtlala da sem mislo da bom do blokade vsipal na križišču haha :D
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
spela
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a spela »

pa pazi na pešce oziroma na to da jim je treba ustavljat :)
Kdor kasneje zavira je dalj časa hiter!
Uporabniški avatar
jero_13

Odgovor Napisal/-a jero_13 »

Dila gas pa... aja ups :D kokr so ti že ostali svetval, ne bit živčn, drži se omejitev, pozorn bod na stop in vse ostale znake, če te bo pelu na AC pejt tud na prehitevalni pas kej (seveda prehitevat kak avto), opazuj ogledala, pa pazi na mrtve kote. to pa mislm da bi mogl bit to.
Slika

Drive it like you stole it.

Član Renault kluba Slovenije
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

pred vožnjo mal čokolade z kakavom pojej. pomaga za živce :wink:
povem iz prve roke. drugač pač furaš kot do zdej, ko te inštruktor uči in nič drugač :!: pa srečno, ko boš delal 8)
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
finzgar
Kraj: Kropa

Odgovor Napisal/-a finzgar »

Poslušaj navodila, vozi kot znaš. Ogledala glej prbl. 1x na 30 sekund. Inštruktorja/rico s kotičkom očesa glej v roke, zna dat kakšne namige če kaj pozabiš slučajno. Pazi kje boš obračal (v Kranju velikokrat peljejo v bližino privatnih zemljišč in tam ne smeš obračat).

Vso srečo. ;)
Uporabniški avatar
JaaN
Kraj: SLO - 04

Odgovor Napisal/-a JaaN »

Spij kak persen, in ogromno kroži z glavo po ogledalih. To je to. :D
2,0 TFSI & Clio III 1.4 16v Dynamique
obi
Kraj: medvoški štajerc

Odgovor Napisal/-a obi »

Vse kar so gor povedal. Probi se sprostit, men ni pomagu apaurin, pač j...bat se ti more, kdo je vzadi pač vozi tako kot znaš, če si pršu tak daleč ni hu---dič če nauš še tega naredu.
Štrom for wife, UPS for life.
Uporabniški avatar
Waxxx
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a Waxxx »

Če nardiš v prvo, ne boš prvi, ki mu je to ratalo! Če padeš, pa tud ne boš prvi, ki je padu...

Tud js sem naredu šele v drugo, pa se zato nimam za nič manj sposobnega od drugih.

Zato se pa ne obremenjuj preveč. Sam veš da si sposobn! Manj obremenjujoče se boš spustu v zadevo, več "prostora" bo za koncentracijo! :wink:
Slika
Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

jurre napisal/-a:hja tko kot so rekli, glej dost v spegle pa pozabi na tistega zadaj in ne bit zivcen :) pac pelji normalno, kot da tistega ni, samo poslusaj ga kam moras zavit (da ne bos kot jaz ko ga 1x nisem slisal) :lol:
Točn tko! Pozab na unga zadi, da sploh je (bl k se boš zrd unga zadi sekiru, bolj boš živčen), pa špegle glej večkrat, kot pa dejansko.

Jst sm mel pr glavni "srečo", da sem skor identično relacijo naredu kot eno urco prej z inštruktorjem - sm že skor v miže vozu :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a wily »

al pa tko ko je en v trbovl naredil ko je mel glavno vožnjo: vzem lpo punco seboj, ene 10min prej pridita pa ti ga nej lpo potegne pa neboš mel več treme pred vožnjo, ker boš pol še naprej na punco študiro :lol: :lol:

to sma jst pa bratranc enga vidla, mel je tip glavno vožnjo za c kategorijo pred mano, pa mu ga lepo punco v avtu vlekla in midva tk čuden pogledama, ko se je cel rumen twingo nekam čuden migu, pa pogledama noter pa vidiš ti frajerja :shock: :D si je kr privošču :lol: 20minut kasnej pride nazaj pa ga vpršam, če je naredil vožnjo pa un ja itaq :lol: pol grema z mojim inštruktorju še prej na koffe pa je še bla una tm, pa jst povem inštrukturju pa un cel vesel se dere po štariji kira to, pa mu pokažem, ženska pa sam v smeh pa mal se še okol ust obrisala :D :lol: :lol:
Odgovori