1.9 disel - tresenje avta-motorja
1.9 disel - tresenje avta-motorja
Pozdravljeni
Sem že enkrat spraševal pa probam ponovno
Avto mi začne pri 60km/h tresti in vse do 90km/h. Ko vozim enakomerno mi ne trese toliko, ko pospešujem enakomerno mi trese normalno, Ko močno pospešujem ne trese.
Se mogoče sanja komu kaj bi lahko bilo. zamnjali so že vse nosilce (navadnega in hidravličnega), centrirali gume pa še vedno isto.
Lp Uroš
Sem že enkrat spraševal pa probam ponovno
Avto mi začne pri 60km/h tresti in vse do 90km/h. Ko vozim enakomerno mi ne trese toliko, ko pospešujem enakomerno mi trese normalno, Ko močno pospešujem ne trese.
Se mogoče sanja komu kaj bi lahko bilo. zamnjali so že vse nosilce (navadnega in hidravličnega), centrirali gume pa še vedno isto.
Lp Uroš
Mogoče polosovine oz. homokinetični zglob. Poglej v kakšnem stanju sta manšeti spodaj.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Lahko se obnovijo, lahko nove. Za mojga megana sem enkrat spraševal je hotel za obnovo okrog 100€, nova je bla pa 80€.
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Katero so pa zamenjali?
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Re: odg
Oni jo bodo obnovili in nekomu drugemu prodali (kot obnovljeno, ceneje kot novo). Zakaj bi jo sicer vzeli v račun?ef100179 napisal/-a:hvala vsem za pomoč
Zdaj so zamenjal eno polosevino. Cena nove je 340 EUR. sistem staro za novo....obnaljat se ni izplačalo.
zdaj ne trese več...oz. ŠE NE TRESE