Zdi se mi da moj scenic 97 1.6 nikamor več ne gre res da se bolj mal vozm z njem ker mam skos službenga kombija samo ne verjamem da je to to, pa še nekej opažam da zelo težko prestavljam iz višje v nižjo prestavo.
ssimon napisal/-a:Zdi se mi da moj scenic 97 1.6 nikamor več ne gre res da se bolj mal vozm z njem ker mam skos službenga kombija samo ne verjamem da je to to, pa še nekej opažam da zelo težko prestavljam iz višje v nižjo prestavo.
Kabli, svečke, filter zraka, goriva.... ajprej to poglej
Svečke sm zamenov zračni filter je OK eno kolo je res mal blokiralo ker so se mi podrle pakne tudi to sem vse zamenjov pa še zmer nč.Dons ssm še mal probaval pa sem ugotovu da pri pospeševanju mal misle oziroma cuka,ke do ene 4000 obratov.
Še zmer nobenga efekta nove svečke ,kabli in benc.filter pa šezmer zlo čudn pospešuje do 3000 obratov nima nobene moči in cuka a je mogoče včig razštelan.
bfranc napisal/-a:Probi odklopit lambdo sondo, pa probaj en krog.Da cuka je lahko tud sonda.
Tud to sm zdejle probov pa je isti k....c mogoče je izras cuka napačen bolj če rečem da ga nekej mori in neenakomerno pospešuje,jest nimam več idej kaj mu je.