Problemi z Renault Clio 1.5. dci BIllabong
Problemi z Renault Clio 1.5. dci BIllabong
Ok... 3 tedna nazaj sem kupil Clio-ta. Na začetku se mi je zdelo še vse uredu. Dokler nisem po kakem enem tednu ugotovil, da auto nekaj "zaj*bava". Ko dam gas, mi auto zaduši, iz izpuha se mi zakadi črn dim, in potem ga naenkrat "odduši" in normalno potegne... In sem jaz to pelal na servis kjer so mi rekli da je vrjetno filter goriva. In ko sem že menjal to, sem zamenjal še olje, filter olja, filter zraka... Nato so mi ugotovili da nedela še klima, da bo treba menjat nek persostat in končnik volana (al nek tazga)... In ko sem prevzel auto, sem šel na testno vožnjo. Malo ga je še 1x al 2x zadušilo, ampak sem mislil da bo use uredu. In nič ni bilo uredu.... Zdaj mi isto dela... Ali je imel gdo tako napako in če mi lahko pove kaj bi lahko bilo narobe... In imam še problem, ko imam klimo užgano in ko se ustavim mi začne nekaj ZELO ZELO glasno brenčati... Prosim za nasvete,...
- djordjevic
- Kraj: Slovenska Bistrica
Probat ču očistiti EGR ventil. Na diagnostici ništa ne pokazuje, osim da je sve O.K. Lampica od grejača mi se normalno upali kad dam kontakt i kad upalim auto svjetli još 2 - 3 sekunde i onda ugasi ( ako misliš na istu lampicu ko i ja - lampica u obliku volana ).veljabob napisal/-a:najverovatnije egr ventil,imas kako se cisti i na forumu i na you tube-to nije skupo i brzo se odradi,ako to ne pomogne onda je pumpa-vidi se na dijagnostici- ili neka brizgaljka(da li ti svetli "spirala" (lampica od grejaca)