na zadnji desni sovoznikovi strani me neki *ajebava ključavnica. Namreč danes vrata normalno odprem, ko jih želim zapreti se ne zaprejo oziroma tisti "kljun" se ne zaskoči. Vrata sm pou ure zapiru in se ni hotl in ni hotl zaskočit oziroma se vrata niso hotla zapret. Opazu sm da je seveda sama ključavnica že kar lepo zarustana (vrjetno zato ker je Renault tko fonomenalno zdizajniru zadnja vrata in gumice), ker seveda vsa voda lepo zateka po sami ključavnici. No končno mi je potem le uspelo zapreti vrata, vendar me sedaj zanima kakšna je rešitev, da se ne ponovi? Lahko našpricam z WD40 ali namažem za mastjo ali kaj drugega?
dones sm hotu uštimat to zadevo, panelo sm dau dol potem se pa vse ustavi ker ne vem kko naprej. Namreč vrata so zaklenjena in je dostop do ključavnice nemogoč, edino če kdo ve kako finto... skratka se je kdo že ubadal s tem in mu je uspelo, ker drugače bom mogu na servis pelat...
ewo zadevca se je uredila sama od sebe - pomoje tud sam nebi porajtu še en lep čas, če nebi neka deklina z nežno rokco odprla vrata, jst sm sam debel pogledu pa OOOOKY in še isti moment ključavnco našpricu z mastjo