pozdravljeni mene pa zanima kaj pomeni (v francoščini) FUDE POZICION DEHAJA..neznam pravilno napisat vendar mi to javi kadar vžgem avto in prižgem luči...žarnice pa so ok..gre pa za laguno 2.0 letnik 1996...
Jure180 napisal/-a:pozdravljeni mene pa zanima kaj pomeni (v francoščini) FUDE POZICION DEHAJA..neznam pravilno napisat vendar mi to javi kadar vžgem avto in prižgem luči...žarnice pa so ok..gre pa za laguno 2.0 letnik 1996...
Če si za pozicijske luči mogoče vstavil kakšne led,bi tudi zato znalo javljati napako.
0€ oziroma kak kje koga poznaš, meni še so do zdaj vedno kaj se tiče priklopa na računalnik in spreminjanje softweara naredli đabe, pa nisem vedno bil na istem servisu
aja lahko pa ti tudi lepo pokasirajo
pozdravljeni jaz sem avto peljal na servis da mi je z računalnikom spremenil jezik govorjenja v angleščino...in sedaj mi javo ko prižgem luči ( SIDE LIGHTS FAULTY) v slovenščini naj bi to pomenilo bočne ali stranske luči pokvarjene....sedaj pa me zanima kere luči so to,ker delujejo pa vse...??
pogledal in delujejo vse okej...edino kabli so neki črni na sprednji kratki in dolgi luči na voznikovi strani...kot da bi bli zažgani...je lahko to vzrok da mi javla napako???