Evo en moj predstavitveni video o 4 controlu v Lagunci, kjer se lepo vidi zavijanje zadnjih koles (bočna kamera). Do 60 km/h v kontra smer vožnje, nad 60 km/h pa v isti smeri zavijajo kolesa.
http://www.youtube.com/watch?v=NeNSXCLh0PM
4 control v Laguni GT
V krožnem je pa žurka, ne? 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Ne sam da se lahko zavrti visoko, opazna je tudi "ljubezen" do visokih obratov. Prješnji 1.9 dCi je nucal precej več fehtanja da so šli obrati gor (tut v prvi), ta 2.0 je precej bol dinamičen.
Pa v 1, 2 in še 3. prestavi ima omejitev navora, ker v 4 bol zalima v sedež kot prej. Brez tega bi pri pospeševanju nonostop gorel ASR.
Pa v 1, 2 in še 3. prestavi ima omejitev navora, ker v 4 bol zalima v sedež kot prej. Brez tega bi pri pospeševanju nonostop gorel ASR.
Laguna Coupe GT dci 180
ja to je pa res!
včasih me prav na očetovi moti ko hočeš z mesta potegnit v prvi pa v momentu zabije obrate gor ali v prazno (in se vklopi asr) ali pa mas srečo pa potegne! pa v drugi tudi, tretja je pa že bolj fajn , se mi pa dopadne se pelješ v 6 140- 150 pa daš gas pa kr potegne
ja motor se pa fajn zavrti ,edino kar me moti ta zvok dizla v štantgasu.
4-control je pa tak super zadeva, kak se še pozna pri vleki prikolice ko sem z morja peljal , 1a ! z tem je laguna odličen avto.
včasih me prav na očetovi moti ko hočeš z mesta potegnit v prvi pa v momentu zabije obrate gor ali v prazno (in se vklopi asr) ali pa mas srečo pa potegne! pa v drugi tudi, tretja je pa že bolj fajn , se mi pa dopadne se pelješ v 6 140- 150 pa daš gas pa kr potegne
ja motor se pa fajn zavrti ,edino kar me moti ta zvok dizla v štantgasu.
4-control je pa tak super zadeva, kak se še pozna pri vleki prikolice ko sem z morja peljal , 1a ! z tem je laguna odličen avto.