Sem lastnik lagune 3, letnik 2007, 2.0dci 110 kw in prevoženih 65k km. V službo se vozim iz okolice Ptuja v Lj in Kp, tako da je avto redno "vožen". Pričele pa so se pojavljati težave, za katere vas prosim za pomoč.
1) Ko naletim na kakšno luknjo ali pri vožnji po makadamu (pri zavijanju), slišim v volanu pokanje, občutek pa je, kot bi bil nekje zrak. Na enem servisu mi rečejo, da je serijska napaka in je ful takšnih primerov, ter da se napaka tudi po popravilu ponavlja, na drugem servisu pa mi rečejo, da nič ne čutijo.
2) Pri vzvratni vožnji v klanec, slišim od zadaj škripanje in ne vem ali so krive vzmeti ali amortizerji ali kaj drugega, ker se na to ne spoznam
3) Motor se čudno odziva, kot da turbina ne bi pravilno delovala. Včasih "potegne" FUL, včasih pa nikamor. Če pri prvi prestavi močno pospešim, je zadeva ok, drugače pa ne. Kot da bi se nekaj nekako "zamašilo". Sem pa opazil, da se včasih ob takem pospešku fajn odzadaj zakadi
Vem, da sem bil zdaj tečen in dolgovezen, za kar se opravičujem, upam, da ta tema ni bila že kje napisana (pomankanje časa za podrobno prebiranje foruma).
Še enkrat se vam najlepše zahvaljujem za odgovore in upam, da se bo komu sploh dalo to prebrati.
Lep pozdrav!!!