Nosilci motorja R Clio 1.5 dci billabong

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
matija.m
Kraj: primorska

Nosilci motorja R Clio 1.5 dci billabong

Odgovor Napisal/-a matija.m »

Zanima me, če ima kdo izkušnje z menjavo nosilcev motorja in nosilca menjalnika pri Cliotu 1,5 dci letnik 2003. ker stalno nekaj ropota in tolče že če grem čez najmanjšo luknjico, čeprav so menjani vsi amortizerji in stabilizatorji.
koliko sploh € košta taka zadeva? (novi ali rabljeni)
kako bi to lahko zamenjal doma?

hvala za odgovore
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Re: Nosilci motorja R Clio 1.5 dci billabong

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Pri mojem cliu (enak motor, enak letnik) je vedno cuknil motor, ko sem spustil gas. Menjal sem vse tri nosilce motorja, pa je bila napaka še vedno prisotna. Nosilce pa dobiš pri Anetu, cene sem pa pozabil - vsi trije so dobrih 100€.
Slika
matija.m
Kraj: primorska

Odgovor Napisal/-a matija.m »

hvala za odgovor.
in kaj bi lahko pokalo pri podvozju, čeprav so vsi amortizerji in stabilizatoriji ter nosilci menjani???
Uporabniški avatar
jevsnikster

Odgovor Napisal/-a jevsnikster »

Meni je kar precej pokala volanska spona(clio dci 60 kw, l.2004), ob vsakem kamenčku, ki sem ga povozil - pa sem zraven zamenjal še oba končnika in naredil optiko. Sedaj se avto pelje zelo mirno in tiho, tudi po makedamu. Stroški: cca 110EUR.
YellowPot

Re: Nosilci motorja R Clio 1.5 dci billabong

Odgovor Napisal/-a YellowPot »

matija.m napisal/-a:Zanima me, če ima kdo izkušnje z menjavo nosilcev motorja in nosilca menjalnika pri Cliotu 1,5 dci letnik 2003. ker stalno nekaj ropota in tolče že če grem čez najmanjšo luknjico, čeprav so menjani vsi amortizerji in stabilizatorji.
koliko sploh € košta taka zadeva? (novi ali rabljeni)
kako bi to lahko zamenjal doma?

hvala za odgovore
Evo meni isto dela!, isti letnik in model. Pa sm menjal gumice stabilizatorjev, montizerji in končniki pa so po oceni mehanikov vredu. Tako da potem res volanska spona. Se že proval kaj menjat?
rslove
Kraj: Odpad renojev ;)

Odgovor Napisal/-a rslove »

Kaj pa kugle na vilcah?
Odgovori