clio uzge a ko dodam plin ugasne?
clio uzge a ko dodam plin ugasne?
Živjo imam cliota 1,2 ,2003, en problem pred kratkim sm se domov propeljal z praznim tankom bencina in je avto cuknu, drug dan sm nalil 10 litrov bencina avto ni več užgal sm zamenju bencinsko pumpo in zdej nastopi problem v avtu mi utripa digitalni števec za bencin in sice polno prazno , avto užge a ko dodam plin mu zmanka moči in ugasne, motor se čedno trese
lepo bi prosu za kakšno koristno informacijo

- Sebastijan
- Kraj: Slovenska Bistrica
- Sebastijan
Ja nevem. Po moje bi mogel bit bencinski filter nekje med pumpo v rezervoarju in motornim prostorom. Sicer črpalka ima prej en tak filter, ki pa zadrži samo večje delce. Za črpalko pa bi moral biti še en bolj fini. Točno kje se nahaja nebi vedel.

Renault ZOE 2014
Citroen c5 2.0 hdi 2003
Renault megane 1.9 dti letnik 1999 - že davno šel počivati
Citroen c5 2.0 hdi 2003
Renault megane 1.9 dti letnik 1999 - že davno šel počivati
- Sebastijan
Glih to mi je naredila žena, samo da ma ona 1.5 dci.Ni hotela tankat(je rajši čakala mene), in to v najhujšem mrazu ki je bil.In ko je hotela v službo, me kliče da ji avto cuka in crkne, da vžge normalno se pelje par metrov in se vse ponovi.
Drug dan avto tankam, se peljem par km in začne cukat in crkvat, pa prižigala se je lučka za elektroniko in motor.Vžgal je takoj, začel malo trokirat in ugasno.Problem pa je bil v mrežici v tanku, saj je najbrž tolk zamašila, da je tisto črno pumpico( al kaj je že), ki je pri vezni steni spredaj, dobesedno potegnilo vase.Rešitev je bila v odklopu cevi na tanku, da se je sprostila mrežica.
@stinky27:
Prvo poglej, če ti sploh pride bencin do motorja, oz. ko si menjal pumpo, pa si dal tapravo not?
Drug dan avto tankam, se peljem par km in začne cukat in crkvat, pa prižigala se je lučka za elektroniko in motor.Vžgal je takoj, začel malo trokirat in ugasno.Problem pa je bil v mrežici v tanku, saj je najbrž tolk zamašila, da je tisto črno pumpico( al kaj je že), ki je pri vezni steni spredaj, dobesedno potegnilo vase.Rešitev je bila v odklopu cevi na tanku, da se je sprostila mrežica.
@stinky27:
Prvo poglej, če ti sploh pride bencin do motorja, oz. ko si menjal pumpo, pa si dal tapravo not?